Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz David93Pecs #204 üzenetére
1. Ha komolyabb bajod lenne akkor ellátnának, sürgősségin nincs sztrájk.
2. Tudod te, hogy mennyit tanul is fektet be egy leendő orvoshallgató? Kurva sokat elvan vagy 7 évig a tanulással és a gyakorlattal, ha nem csúszik el sehol..
Ha én is abba fektetném a pénzem, hogy orvos legyek, akkor mint egy "átlagos befektető" talán szeretném, hogy kifizetődő legyen a befektetésem. És ha itthon erre nem látok rációs eszközt, akkor nyilván kimegyek.
(#214) Kassadin : Anyám nem hagyja már itt az országot, de megvannak az okai, amúgy ő is most megy egyetemre ( most 4 felsőfokú egészségügyi végzettsége van ami ugye kategóriát jelent fizetésben ) így kap nettó 100 k-t.
Volt barátnőm aki ugyan Szlovákiai magyar, neki is valami nővéri végzettsége van, dolgozott is Pesten 1-2 évet (az Üllői metró környékén van a kórház nem tudom a nevét 9-es busz is megy arra azt hiszem ), jobban megérte elmenjen áruházba eladónak..
Ő mesélte az anyjáék mindig piszkálják, hogy miért nem ment ki Ausztriába a többi barátnőjével.
Igaz, hogy ott is idős bácsikra kell vigyázni egész nap meg minden kívánságát teljesíteni ( nem sex :> ), viszont kap érte 300 k-t havonta.
Itt meg napiszintű a szardobálás egy pszichiátrián, hoznak bilincsbe embereket stb.. narkós, alkesz, bipoláris skizó, mind egybe.
És mivel feküdtem benn is, volt rá példa beteg fogta le a másik beteget..
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest