Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moha21

veterán

válasz David93Pecs #204 üzenetére

1. Ha komolyabb bajod lenne akkor ellátnának, sürgősségin nincs sztrájk.

2. Tudod te, hogy mennyit tanul is fektet be egy leendő orvoshallgató? Kurva sokat elvan vagy 7 évig a tanulással és a gyakorlattal, ha nem csúszik el sehol..

Ha én is abba fektetném a pénzem, hogy orvos legyek, akkor mint egy "átlagos befektető" talán szeretném, hogy kifizetődő legyen a befektetésem. És ha itthon erre nem látok rációs eszközt, akkor nyilván kimegyek.

(#214) Kassadin : Anyám nem hagyja már itt az országot, de megvannak az okai, amúgy ő is most megy egyetemre ( most 4 felsőfokú egészségügyi végzettsége van ami ugye kategóriát jelent fizetésben ) így kap nettó 100 k-t.

Volt barátnőm aki ugyan Szlovákiai magyar, neki is valami nővéri végzettsége van, dolgozott is Pesten 1-2 évet (az Üllői metró környékén van a kórház nem tudom a nevét 9-es busz is megy arra azt hiszem ), jobban megérte elmenjen áruházba eladónak..

Ő mesélte az anyjáék mindig piszkálják, hogy miért nem ment ki Ausztriába a többi barátnőjével.

Igaz, hogy ott is idős bácsikra kell vigyázni egész nap meg minden kívánságát teljesíteni ( nem sex :> ), viszont kap érte 300 k-t havonta.

Itt meg napiszintű a szardobálás egy pszichiátrián, hoznak bilincsbe embereket stb.. narkós, alkesz, bipoláris skizó, mind egybe.

És mivel feküdtem benn is, volt rá példa beteg fogta le a másik beteget..

[ Szerkesztve ]

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés