Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
M. Dusán
csendes tag
válasz
üzenetére
Elárulom, hogy Audacity-t használok, ami egyszerű és nagyszerű. Abban a latency-t az MME kompenzálja: egyszerűen lemérem a késést, beírom, és a sáv felvétele után magától arrébb pöccinti annyi miliszekundummal, aztán ezzel meg is van a kompenzálás. (Felvétel közben nem a szoftveren keresztül hallgatom az új sávot, hanem a bemenő jelet monitorozom, így nem hallom a késést.).
Sajnos ASIO-t nem tudok használni Audacity-hez. Úgy olvastam, hogy bár fel van készítve az ASIO-ra, de le van tiltva benne jogi okok miatt. Persze van megoldás a problémára, de ehhez programozó kell.
Akkor jó lenne mindenképpen komolyabb kábellel próbálkozni.
-
M. Dusán
csendes tag
válasz
üzenetére
A kártyához nincs driver, úgy olvastam, hogy plug and play eszköz, bármilyen, USB audio-t támogató programhoz jó. Kaptam hozzá lemezt, de azon a Cubase 5 LE van.
Sajnos nem tudom, mi az a szimmetrikus kimenet... Egy digitális zongora sztereó 6.3 jack fejhallgató kimenetére kötöttem egy kábelt, ami a sztereót szétválasztja bal és jobb csatornára. Így megyek be az Alesisbe.
Leginkább a felvétel közbeni transzponálás előtt állok értetlenül. Valami mintavételezési, vagy bitráta összeférhetetlenség lehet?
-
schawo
titán
Ha már ilyesmivel foglalkoztok, javaslom, hogy a mellékelt szoftver helyett használjátok a reapert. Sok fejfájástól kímélitek meg magatokat. A Cubase hosszabb távon alkalmatlan a feladatra, és jobb egyből egy megfelelőt megtanulni. A reaper 30 napig korlátlanul használható, utána magánfelhasználásra 60 dollár, de tulajdonképpen addig használod tovább, ameddig jónak látod, nincs korlátozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.25
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő