- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M. Dusán
csendes tag
válasz
#27483136 #15 üzenetére
Elárulom, hogy Audacity-t használok, ami egyszerű és nagyszerű. Abban a latency-t az MME kompenzálja: egyszerűen lemérem a késést, beírom, és a sáv felvétele után magától arrébb pöccinti annyi miliszekundummal, aztán ezzel meg is van a kompenzálás. (Felvétel közben nem a szoftveren keresztül hallgatom az új sávot, hanem a bemenő jelet monitorozom, így nem hallom a késést.).
Sajnos ASIO-t nem tudok használni Audacity-hez. Úgy olvastam, hogy bár fel van készítve az ASIO-ra, de le van tiltva benne jogi okok miatt. Persze van megoldás a problémára, de ehhez programozó kell.
Akkor jó lenne mindenképpen komolyabb kábellel próbálkozni.
-
M. Dusán
csendes tag
válasz
#27483136 #13 üzenetére
A kártyához nincs driver, úgy olvastam, hogy plug and play eszköz, bármilyen, USB audio-t támogató programhoz jó. Kaptam hozzá lemezt, de azon a Cubase 5 LE van.
Sajnos nem tudom, mi az a szimmetrikus kimenet... Egy digitális zongora sztereó 6.3 jack fejhallgató kimenetére kötöttem egy kábelt, ami a sztereót szétválasztja bal és jobb csatornára. Így megyek be az Alesisbe.
Leginkább a felvétel közbeni transzponálás előtt állok értetlenül. Valami mintavételezési, vagy bitráta összeférhetetlenség lehet?
-
Ha már ilyesmivel foglalkoztok, javaslom, hogy a mellékelt szoftver helyett használjátok a reapert. Sok fejfájástól kímélitek meg magatokat. A Cubase hosszabb távon alkalmatlan a feladatra, és jobb egyből egy megfelelőt megtanulni. A reaper 30 napig korlátlanul használható, utána magánfelhasználásra 60 dollár, de tulajdonképpen addig használod tovább, ameddig jónak látod, nincs korlátozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest