Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
rapunzel
csendes tag
Sziasztok!
Augusztus végén,vettem netes megrendeléssel ezt az Alcatel ot 995-öt.Egyátalán nem értek a telefonokhoz,de úgy egy 2 hete akadt egy nagyobb problémám vele.Hálás lennék,ha valaki tudna tanácsot adni,hogy mit tegyek.
Úgy két héttel ezelőtt fordult először elő,hogy mikor csináltam a telefonnal képeket,és később vissza akartam volna nézni,nem jelentek meg a Képtárban,mintha nem is készültek volna egyátalán.Sőt mikor usbvel csatlakoztatom a laptopomhoz,hogy leszedjek rola képet,szintén nem jelzi ki,hogy rajta lennének.
Ezután kivettem az aksit,meg az sd kártyát,és utána jó volt.
a bibi ott kezdődik,hogy ezt eljátszotta még 3x két hét alatt,és már nem segít az aksi kivétel,illetve kiirja,hogy helyezzek be sd kártyát,miközben benne van és nem enged fotózni...
Nagyon vigyáztam rá,egyetlen egyszer esett egy kisebbet,ami sajnos egy haverom által történt,nem tudom ez lenne a gondja,vagy már másnak is akadt ilyen problémája.
Még van rá garancia,szóval ha szervízbe viszem,akkor megoldják valahogy?Nagyon szeretem ezt a telefont,egyébként minden működik rajta,nagyon nehezen válok meg tőle,akár kis időre is.
Minden hozzászólásért,segítségért,tanácsért előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest