- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proton78
csendes tag
válasz
ANDROID??? #2098 üzenetére
Feltettem tök jó csak, elvireg erre gyártották csak elszabták. A tetejére rászabták a két lukat de ha kameránál jó akkor lednél nem passzol, ha a másikon passzol akkor akkor a kamera van takarásban.
Én a kamerát hagytam szabadon.
Az oldalakon jól passzol, de nem ér le az aljáig kb 1-2 mili kimarad.Felhejezés elõtt be kell vizezni a fóliát úgy könnyebb korrigálni, és nem lesz buborékos. Én az elsõ próbálkozásnál nem tettem meg, felraktam rá, elkezdtem szötyögni a buborékokkal, majd 5 percnyi tökölés után letéptem és megtapostam a fóliát. Vizesen már nem volt gond vele.
A telefon müködésébe nem zavar bele. A fenti hibáktól eltekintve baba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest