Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
Nagyon jól hangzik ez a pályázat, de én, mint résztvevője, semmi jót nem tapasztaltam.
A kompetencia alapú oktatást szerették volna kipróbálni rajtuk, magyar nyelv és irodalom tantárgyakból, ezen gépet is bevetve.
Csőd! nem attól fejlődünk, hogy ugyanazokat a feladatokat oldjuk meg, átfogalmazott kérdésekkel, és olyan területekre erőltetjük rá a számítástechnikát, mint multimédiás tanulóeszközt, ahol nincsen helye...
Tényleg ez valakinek vastagon megtömte a zsebét, és csaptak köré egy jól csengő pályázatot.
Inkább kapnánk új projektorokat, vagy legalább bele izzót, hatalmas segítség lenne! De egy mezei sötétítő függöny sem lenne nagy kérés...
Olyan ez, mint a digitális tábla. Kurvajól el lehet adni egy csinos reklámmal, de a valóságban egy vászonnak használjuk a saját projektora mellé. Arra jó lenne ( valójában vicc, mert ha akkora D-sub kábelt használsz, ami elér a már több éve bevetett tanári gépig, akkor gyönyörű szellemképet kapsz), amire mi használjuk, de hogy a ceruzájával mutogassunk rá, az bohóckodás, nem oktatás.
Ha elvárják, hogy a tanár fejlesszen rá oktató programot, akkor pedig fizessék meg!
Ugye az Albacomp laptopok célja is ez lenne, mert kár megnyitni egy wordot, hogy ha le lehet írni, vagy éppen ki lehet vetíteni az adott szöveget...MIFtIli:
Írtam privátot!Siera: Gregusos vagyok, azért mertem feltenni a kérdést,ismerős volt a helyzet, de nem érkezett válasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szobaakusztika
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest