Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
blokad, GeryFlash és Tikakukac! Ha lesz időtök, itt vagy privátban írhatnátok pár storyt a szervízes dolgokról. Én is szívtam velük(csak én HPval, MSi-n kívül ugyanis szintén itt kellett szervizeltetni, sőt a Yamaha eszközeit is, amit végül nem kellett szerencsémre, de mikor megláttam a garancia levelen, hogy "albacomp" a vészjósló zöld pecsétjével, a rosszullét kerülgetett), ahogy az előbbi hozzászólásom is bizonyítja. A székesfehérvári "szervizközpontot" említettem? 3 hétig, 2 naponta! telefonáltam rájuk, hogy hogy áll gépem javítása. Szerintem ott összegyűjtötték a gépeket, ültek rajtuk, nagy nehezen bevizsgálták, mondtak rá egy horribilis javítási összeget és 5000 ft-ért átvehetted szintén 2 hét múlva a szervízponton a rossz készülékedet. Most sikerült is felhúznom magamat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Crypto Trade
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi