Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chey
csendes tag
válasz BlackPriest #5 üzenetére
Tartozom még a tartály típusával. Ez egy FPE Fischer Cool Whisper. Nagyon szeretem, mert extrém hatékony (felépítésének köszönhetően 300 Wattot is képes elszállítani, ha a CPU blokk a gyári pumpával van használva).
-
Lacok
őstag
Brutál jó ház az örökkévalóságnak építve.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
pomorski
őstag
Még csak most olvastam az írást. Tetszik a cucc, gratula!
-
chey
csendes tag
Egy duál P2-es (vagy főleg P3-as) szervert kiválóan lehet használni pl. Windows XP-vel régebbi játékokhoz. A legfőbb előnye egy ilyen gépnek egy egyprocesszoroshoz képest az, hogy a két processzor miatt a háttérfolyamatok (pl. vírusirtó) kevésbé fogják a játékokat. Főleg, ha a 32 bites mellett van 64 bites PCI sín és SCSI RAID is
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
A cikkben a Pentium 2 szerver házáról van szó, amibe amúgy egy LGA771-es Xeon-os alaplap kerül.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Frawly
veterán
Mire lehet használni egy ilyen dual P2-es szervert? Komolyan érdekel.
Amúgy szerintem a P2-esek még nem melegedtek annyira, hogy folyadékkal kelljen őket hűteni, meg 2008-as, 1 kilós rézbordával. Valami alap, olcsó, de korrekt léghűtést elég lenne rájuk barkácsolni.
-
vallas
őstag
Szép munka....
Valami hasonló az enyém is....
azt hiszem socket 423-s szerver ház volt valamikor amikor megpillantottam a cégünknél egy sarokba...
9* 5,25 hely...
konkrétan a géphez lett az asztal csináltatva....
ha rákattintatok, akkor nem lesz fektetve a kép...
[ Szerkesztve ]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
chey
csendes tag
válasz RexMaximus #1 üzenetére
-
Zsír, nagyon jó mod A fa házak is elég sok tervezést igényeltek
Mutogatni való hater díszpinty
-
BlackPriest
őstag
En is ilyen vizhutot berheltem szet a duao p3-hoz. A pumpa kihalt belole, de a kis rez radi, ket blokk megmaradt. Viszont a marka nem jut eszembe.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
lase92
csendes tag
Nekem is majdcsak ilyen nagyságú házam van, [Chieftec DA-01BD] de nem ilyen spéci, ATX-en kívül mást nem igazán fogad be.
Elég nagy erőfeszítés lenne beleapplikálni azt a lapot.[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Jó kis projekt, nagyon tetszik.
Na menjünk csak szépen sorjában:
"- tetszik a feleségemnek"
Ultimate érv, tehát marad."- anyaga teljes egészében acél, magyarul rá lehet ülni "
nemtom hány éves vagy, de tutira kiszolgál. Még vagy nyóc generációnyi alaplap mehet bele.A szupermikró lap nagyon komoly, bárcsak egy 1366-os lapra rátehetném a mocskos mancsomat piti pénzért...
"Biztos, ami biztos, nehogy véletlenül túllógjon az alaplap a fán"
meg jó sokszor el lehet bacni."rövid időn belül tönkreteheti a processzoroknál lévő SMD alkatrészeket."
Hátdemiért? Egyébként a kártya tartóba így még beférnek a videókártyák? Nem lett túl magas?
il sole non sorge più ad Est!
-
RexMaximus
senior tag
Idoszeru lenne valami like gomb, mert nyomnam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest