- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
Nemrég vettem észre, hogy az előző hozzászólásban közölt eredmény nem megfelelő (nem látszanak a 3DMark beállításai), ezért eme hiányosságot pótoltam (persze az eredmény magáért beszél, hibahatáron belül van az eltérés a fentihez képest)
A konfig teljesen ugyanaz, mint az előző hozzászólásomban.
Emellett beküldenék egy újabb eredményt is:
Alaplap: ASUS P3B-F (i440BX)
Processzor: SECC2 Pentium III 650 MHz (SL3XK)
Videokártya: Sapphire Radeon 9200 SE, 128 MB, 64 bit
Memória: 256 MB PC133 CL2 SDRAM (Micron Tech.)
Op. rendszer: Windows 2000 SP4Beállítások: Alapfeszültség, 133 MHz FSB, CL2-es memória időzítés, AGP órajel osztó miatt Sideband addressing kikapcsolása, videokártyán 200 helyett 275 MHz-es magórajel, 333 MHz helyett 380 MHz-es (DDR) memória órajel (ez utóbbi két lépés volt láthatóan pozitív hatással a pontszámra, a teljesen alapértelmezett beállításokhoz képest).
-
laci1128
tag
válasz
czundermák #64 üzenetére
A hardveres T&L nélküli kártyákhoz adnék egy eredményt, hogy ne legyen a Fury MAXX olyan "egyedül" (persze nyilván eddig sem volt egyedül, hiszen rögtön két chip is van rajta
). Szóval az egyik korabeli kihívóját, a Matrox Millenium G400-ast dobom be a ringbe egy hasonló konfiggal. (Már csak a TNT2 hiányzik...
)
Processzor: SECC2 Pentium III E 600 MHz (SL3H6)
Videokártya: Matrox Millenium G400 AGP, 32 MB SGRAM
Memória: 256 MB PC133 CL2 SDRAM (Micron Tech.)
Op. rendszer: Windows 2000, SP4(/L) -
madmaxxx
senior tag
válasz
czundermák #86 üzenetére
Remélem megtartod a jó szokásod és itt is okozol majd meglepetéseket. Hajrá!
-
+1 eredmény frissítés:
Alaplap: Abit BE6-II Raid
Processzor: Pentium III 933 @ 1052Mhz
Memória: 256MB SD
Videokártya: Asus V9980 Ultra 256MB
Os: Win XP Sp3 ProPlussz megkérnélek rá hogy néhány eredményemmel könnyítsd meg a listát, persze csak ha lehet törlést kérni.
Ezekre gondoltam:1480 // Pentium 2 528Mhz
4263 // 2x Pentium 3 550Mhz
7274 // Pentium 3 935Mhz
Köszi előre is
-
zoleek
tag
válasz
#95904256 #82 üzenetére
Banyek...
Szereztem egy AGP-s HD3850-et, de persze itthon szembesültem azzal, hogy az csakis és kizárólagosan a 8x AGP foglalatban hajlandó képet adni...
Szegény Abit BH6-os lapocskám meg ugyi nem épp a legfejlettebb NASA űrprojektet képviseli...
Marad az eredtei konfig: P3 500, Abit BH6, 3x256Mb 133SD, Ati 8500 (bba), V2 Procomp 12Mb SLI, Creative SB 16 PnP + FM...
Nemsokára win telepítés rá és jön a képernyőkép róla.Addig is üdv:Zé
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Kár, hogy a 3dmark nem támogatja a V2 SLI-t.
Be ne merjétek addig zárni a totyikot amíg nem küldöm az eredményemet!
Igen meggyőző pontszámok vannak az első helyeken.Üdv:Zé
-
A kis P2 tovább lett finomítva, tehát egy újabb eredményt hozok.
Alaplap: abit BE6 II
Processzor: Pentium II 333 @ 537 Mhz
VGA: Asus V9570 256MB (FX5700)
Memória: 2x 64 + 128MB 2-3-3-6
Os: Win XP SP3A proci L2 cache gond nélkül elvolt default beállításokkal, tehát mégsem kellett volna visszaosztanom annyira mint az előző eredménynél, így már egész pofás eredményt hozott.
Sajnod 540Mhz-en egyenlőre fagy a Lobby High Detail teszt alatt, nagyjából ugyanott, holnap szétszedem a proci kazettáját és felsünizem a cache chipeket, talán úgy sikerül az 540 is -
cgod
tag
Viszont sikerült megcsinálni a negatív rekordot, GPU@302mhz, Ram@263 mhz húzással. Valami miatt bebugzott, de az eredmény magáért beszél. Illetve sikerült levenni az összes eyecandy-t, így visszasüllyeszteni a winhetet a win2k szintjére.
Kép:
-
cgod
tag
Na, most, hogy visszaszereztem a szerverem és ippeg tartózkodik benne egy ti4200, én is csináltam tesztet. Amúgy konfig:
-dual p3 733EB, slot
-840-es compaq lap, 4x256 RDram, 600Mhz
-Inno ti4200 128 mega
-18.4-es seagate cheetah x15 u160 SCSI
-win7 home proAmúgy szaggatás nem nagyon volt és az oprendszer is egész tűrhetően megy. Sajnos softfsb nem megy, videokártyát még megpróbálom húzni, bár erősen procilimitesnek tűnik. Viszont egész jól megközelítettem az 5950 ultrát : )
És a kép:
Remélem megfelel.
-
DJGABI
addikt
Hüpp-hüpp kikerültem a negatív top 3-ból
, de továbbra is enyém az egyetlen MSI lapos gép!
FX5200-as eredmény meg csak azért nincs, mert lusta vagyok szétbontani a Sempron konfigot, pedig de jó lenne feljebb lépni...
-
Újabb eredménnyel jönnék.
Alaplap: Abit BE6 II
Processzor: Pentium II 333 @ 528Mhz
VGA: Fx5950ultra
Memória: 256MB SD 2x128MB
Os: Win XP SP3Videokarin nem látszik jelenleg, de Asus Enhanced Drivert alkalmaztam. Más turpisság nincs, csak a tuning. L2 nagyon vissza lett tolva, meg is látszik az eredményen.
-
laci1128
tag
Nos, sikerült szert tennem egy GeForce 2 MX400-ra. Sajnos nem sikerült a DarthSun-féle Deschutes-t befogni a Celeronnal... viszont nem sok híja van!
Egy további eredmény... haladok szépen visszafele.
A konfig hasonló mint az előzőleg közölt eredmény esetén, azaz:Processzor: Celeron (Mendocino) @ 400 MHz
Videokártya: GeForce 2 MX400, 128 bit, 64 MB 166 MHz SDRAM
Memória: 128 MB PC133 SDRAM @ 66 MHz, CL2
Op. rendszer: Windows 2000 SP4A tuning ezúttal is kudarcba fulladt, a GPU/VRAM piszkálgatásától csökkentek a pontok, a CPU/FSB meg már korábban sem ment.
-
DJGABI
addikt
Próbálgattam, de semmi. SetFSB elindul, rámegyek Diagnosis -> PLL diagnosis -> GetFSB, kifagy minden, bármelyik órajel generátort kiválasztom, szintén kifagy, lehet a minimál XP-t nem szereti...
ClockGen-t is próbáltam, ott egy fokkal jobb, látja órajelet, FSB, memória sebességet, viszont órajel generátorokat végigpróbálgattam, egyik sem volt jó (mármint amivel állítani is lehetett volna)
-
DJGABI
addikt
Az a baj, hogy én se vagyok tisztában vele, hogy mik vannak benn. Úgy kaptam ezt a gépet a múlt héten, most sikerült csak összerakni meg beüzemelni.
Közben próbálkoztam, valamit sikerült állítani a memórián a biosban, mert egy 10-essel jobb eredményt hozott, de hogy mitől azt én se nagyon tudom már.
A procihoz viszont nem találtam semmilyen állítási lehetőséget. Van rá valami progi vagy akkor ilyenkor felejtős a tuning?
-
DJGABI
addikt
Mégis csak veszélybe kerültek a dobogósok! Hátulról a harmadik helyre jó ez az eredmény ahogy nézem!
Alaplap: Microstar MS-6156
CPU: Pentium III 450 MHz
RAM: 192MB SD (ezt mondjuk nem néztem meg teszt előtt, egyik 125MHz, másik 100, ha csak a gyorsabbat hagynám jobb lenne az eredmény?)
GPU: nVidia GeForce2 MX400 (van még egy FX5200 itthon, pár pontot az is hozhatna)Egyéb: oprendszer valami nagyon durván minimalista XP (Windows XP Super Lite)
-
DJGABI
addikt
Üdv hölgyek-urak! Ha minden igaz hamarosan jövök egy eredménnyel én is. Na nem kell a dobogósoknak félniük, inkább a hátul kullogókat erősítem!
-
Még egy eredményt hoznék tölteléknek:
Alaplap: Abit BX6
Processzor: Pentium III 600 CuMine
Ram: 384 Mega SD
VGA: Ati Rage Fury MAXXSajnos a vas csak dx 7-es, szal csak szoftveresen csinálta a dolgát. Ennyit bír igy sajna, de 3D mark 99-ben és 2000-ben nagyon szépen kitűnik az 1 illetve a 2 Procis üzemmód
-
-
A listára kerüléshez az alábbiak szükségesek:
- itteni hozzászólásban linkelt screenshot a pontszámmal, CPU és GPU adatokkal
- látszódjon, hogy 1024x768/32-bit beállítással futott a teszt (3DMark főablak egy részlete)
- a teszthez használt alaplap, processzor, videokártya és memória felsorolása
- minden fontosabb környezeti beállítás leírása (tuning, trükkök, extrák)Ket eredmennyel neveznek. A gep mind a ket esetben azonos:
Vas: P3B-F, 2x256 Kingston 133-as modul, Coppermine Slot1 600E CPU, TI 4200 (Inno)
Puha: XP SP2, kicsontozva lite-al, DX 9c
Trukkok: 100MHZ-es FSB 150-re allitva, 3 darab 12cm-es ventivel (1.95V) hideg ejszakan 600-> 900MHz.Eredmeny 600Mhz:
Eredmeny 900Mhz:
Azt hiszem lattam valahol egy 933-as P3-mat, majd azt is felhuzom, hatha...
-
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
nahh akkor lássuk!
Eredmény: 9476
A többi minden a régi!
Azaz 1,4-es Tualatin 1681MHz-re ránta
Abit Be6-II alaplap
Geforce4 TI4400VGA ami Quadro-nak hiszi magát
128MB SD RAM 160-as FSB mellett CL2-ben
Windows XP SP3 oprendszer
Itt lehet meglesni -
bacsis
Közösségépítő
mindjárt gyüvök újra, de most már elég durcás eredménnyel
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh meggyüttem, és hoztam pár eredményt...
Lássuk az elsőt!
Eredmény: 5684
Alaplap: Abit BE6-II V2.0
Proci: Tualatin Celeron 1400MHz
VGA: Geforce FX5900 Ultra
Memória: 256MB
Oprendszer Windows XP SP3
kép róllllaAztán ha tuningoltam a procit, nem futott le a 3Dmark, a VGA kártya végett.. így beraktam egy Geforce4 TI4400-at, és az meleltt húztam a procit...
Így a következő eredmény ugyanaz a proci mellett, de már 1691MHz-re lett húzva, a VGA pedig akkor egy Geforce4 TI4400 Itt már 6278 pötyi lett a vége
kép rúúlaLegvégül pedig a Celót kicseréltem egy 1,4-es Pentium3-ra, amit 1579Mhz-ig húztam.. így már 7653 pötty lett a víge neki
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
#95904256 #46 üzenetére
MEgpróbáltam belekalapálni az FX5900-at a Be6-IIbe a tualatin mellé.. szegény lap jesszusom, még a végén megijed... 2000-es lap.. oszt a 256-os SD meg a Tualatin meg az FX5900 ultra.. hát nem vele korúak, azt se tudja a drágám mik azok benne
NAhh poént félretéve.. sikerütl lefuttatnom a 3Dmarkot isaz FX5900-al... az eredméyn továbbra is siralmas, az ES copper-el többet kaptam... De még küzdök vele... Így vagy úgy alakul, lesz róla eredmény
czundermák! Érdekes felvetés... De nem hinném.. fene tudja.. talán... Amúgy nem lenne egyedi az eset...
Még egyenlőre a Tua celóval küzdök, oszt meglátjuk hogy alakul, megy bele tua p3 is ha azzal sem táltosodik meg, akkro jahh.. nem komálja a tualatint szerencsétlen..
Amúgy még írja is az abit a honlapjukon hogy ez a lap NEM támogatja a Tualatint.. nem a f*szt nem csak érteni kell a nyelvén hogy rávedd hoyg tudjaszerk: Az viszont tuti, hogy ha az AGP 2X-re van belőve, akkor reset a jutalmam 3D terhelésnél egyből
-
-
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh egy 3. helyre csak be tudok futni ezzel:
Eredmény: 6197
Alaplap: Abit Be6-II V2.0
Proci: Pentium III ES@1154MHz
VGA: Geforce3 TI500
RAM: 256MB
Oprendszer: Windows XP SP3
kép rólaBetoltam egy 1,4-es Tua celót átalakítóstól a lapba, ráadásul kapásból 1510Mhz-re húztam, na mondom most majd büntetek, de érdekes módon sokkal lassabban fut a 3Dmark mint az ES P3-al
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
czundermák #40 üzenetére
kemény, nagyon keméyn eredmények
Itt fut nekem is mellettem a vas, De nem az elvártak szerínt teljesít
-
Na asszem ez az utolsó Slot 1 eredményem, nincsenek jobb cuccaim hozzá, mivel az 1000Mhz-es Ceruzát nem ette meg a lap, de azzal a 66 Mhz plusszal nem hiszem hogy jobb lett volna fele L2 Cache-el... mindegy szal nincs tovább nekem, a proci antituning a lapba, 138Mhz-nél már nem indul 2volton sem, tuti a lap az oka, mert TuSL2-c be ment 1066-ot is.
Innentől előtérbe kerül a SlotA és az s423
bacsis mester izzítsd a masinádAlaplap: Abit BX6
Processzor: Pentium III 933Mhz
Memória: 320MB SD
VGA: Fx 5950Ultraszerk: a bal felső sarokban látható az előtte futott teszt, van egy kis difi a 2 közt, nagy a szórása kicsit
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
czundermák #38 üzenetére
Már dübörög az én gépvasam is, hamarosan eredmény
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
czundermák #36 üzenetére
Uhh elég szép eredmény
Lassan én is röffentem a BE6-II-t -
Még egy eredményt adok
Alaplap: Abit BX-6
Processzor: PIII-E (rézbánya slot 1) 600 >>@ 801Mhz
Memória: 320MB SD Ram
Videokártya: Fx5950 UltraProci kapott 33% tuningot, valszeg picit még birna, de nem volt időm kitesztelni
[link] -
-
válasz
czundermák #32 üzenetére
Ehhez a procihoz ez szép teljesítmény
-
makraipeter1
tag
válasz
czundermák #32 üzenetére
A setFSB támogatja az Intel 440BX chipsetet, és a tiéd is ilyen
Mondjuk nemtudom melyik az, de nézd meg melyik lap a felsoroltak közül 440BX -
Hozok még 1 eredményt ide is:
Alaplap: Abit BX-6
Processzor: Pentium II 233Mhz
Memória: 448MB SD Ram
Videokártya: Fx5950 Ultra (más nincs itthon sajnos dx8.1 felett ezért szinte mindenhol ezzel tolom bocsesz)
Semmi nincs még tuningolva, de a későbbiekben megpróbálom kihozni a kisprociból a maximumot, úgyis az limitál mint a veszedelem.
-
-
mrgg
tag
válasz
Badman 4ever #26 üzenetére
Akkor marad a softrender egyelőre, bár talán nem telne sok időbe a dolog, ha nem kéne a Win98-at újratelepíteni...
-
válasz
Badman 4ever #20 üzenetére
Tudom, menet közbe esett le, de azért kösz
-
laci1128
tag
Nem lehet neki több rendszermemóriát adni? Anno nekem az itergányolt SiS tudott 1024-ben 32 bitet, arra pont elegendőnek bizonyult a 8 MB a rendszermemóriából.
Persze más kérdés hogy már 640x480-ban sem volt képes általában adekvát mennyiségű FPS-t biztosítani 3D-s alkalmazások esetében. A néhai 333-as Cerka pedig a szoftver renderhez bizonyult harmatosnak. -
mrgg
tag
Na megszívtam, a SiS csoda 1024x768-as felbontásnál csak 256 színt tud kicsikarni magából...
-
Csak hogy meglegyen, mert tetszik. Később jelentkezem (esélytelenül)... Igazából csak a táp és a ráfordítandó idő hiányzik 1 eredményhez, mert lakásfelújítás közben vagyok.
-
laci1128
tag
Nos én is lefuttattam a 3DMark-ot a régi konfigon:
[link]
ASUS P3B-F alaplap
SEPP Celeron processzor (400 MHz, a tuningot inkább nem erőltetem - a harmatos pontszámok ellenére sem; alapórajelen is most eléggé forrófejű volt: alapesetben passzívan egy vékony aluborda vigyáz rá, azonban a "kedvező" időjárás miatt most ventillátor kellett ahhoz is, hogy ne fagyjon le 3DMark alatt)
1x128 MB RAM
Sapphire Radeon 9200 SE (64 bit) 128 MB DDR VGA (a PCI Device ID alapján helytelenül Radeon 9250-nek látja sok alkalmazás, biztos valami Video BIOS probléma gyárilag, csak mert a gyári matrica, S/N, P/N hasonlók alapján szimpla 9200 SE)
Fujitsu 4 GB HDD, Windows ME (ja: +SB AWE64 Gold hangkártya, bár itt most nincsen jelentősége túlzottan, mint pl. a merevlemeznek sem.)
-
Badman 4ever
őstag
válasz
czundermák #19 üzenetére
A két proci semmi nem ér, mert a 3DMark2001 csak egy szálon dolgozik, szóval lehet neked 900 magod vagy procid, akkor is csak egyet fog használni, szóval az előző tesztedben egy darab 550-es számolt csak.
-
Ápdételnék ha lehet
Minden maradt a régi ugyanúgy mint a #14-es hsz.emnél csak a proci változott 933-mas Rézbányára, a lap nem tud 133-mas fsb-t és semmi tuning opció nincs benn, így maradt a 7-es szorzó +100Mhz fsb, azaz 700Mhz-en megy, de már ígyis többet érek vele mint 2 darab 550-essel, főleg ha csak 1 proci nyomja neki 3dmark2001 alatt
link -
Badman 4ever
őstag
válasz
#95904256 #16 üzenetére
Ez lehet, hogy megelégszik, nem? Amúgy van CrusoeSSE driverem, nem tudom mennyire jó, elvileg SSE emulátor.
Közbe lefutott a teszt, halljátok, ha ezzel szállok versenybe, megdöntöm a 3DMark2001 negatív rekordját, a Tualatin mellett 252 pont, az első pár teszt masszív 3 FPS-el futott: Klikk!
Ez annyira rossz, hogy már jó, csak azért is lefuttatom az össze Slot1-es és átalakítóval betehető procin szoftveresen a 3DMarkot.
-
laci1128
tag
válasz
Badman 4ever #13 üzenetére
Bár én csak DX9 és 10 REF eszközöket próbáltam (elkerülni, amikor csak lehetett
), de feltehetőleg a shaderhasználat miatt, fertelmesen lassúak voltak (SM3, 4-et követelő alkalmazásoknál próbáltam).
Kb. ennyi tapasztalatom van csak vele, fix funkciós csövezetékes megjelenítést használó programok során még nem kényszerültem REF eszköz használatára.
De szerencsére ennél gyorsabbnak tűnik a készítői szerint ez a renderer. Lesz itt még móka a fentebbi kép alapján.
-
törölt tag
válasz
Ez tetszik!
Esetleg olyan DX emulátorról nem tudsz, ami megelékszik MMX / 3DNow!+ utasításkészlettel is?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
-
Lesz még mit javítani rajt, de az első eredményem így kutyafuttában.
konfig:
Alaplap: Supermicro P6DGU
Processzor: 2x 550Mhz P3 Katmai
Memória: 704MB (512+128+64MB SD 100Mhz)
Videokártya: Asus V9980Ultra (FX5950 Ultra)
HDD: Maxtor xxx 20GBTuning nem volt, asszem ezzel a lappal nagyon nem is lessz, progikból csak a 2 látható van telepítve a gépre + nvdia driver, full friss oprendszer.
-
Badman 4ever
őstag
Nem olyan gyors közel se, de egy Tualatin mellett játszani is tudtam vele, a SwiftShader demó változatáról lenne szó. DX9 és DX8 dll-ek, a demó jelleg egy vízjelet takar a sarokban, amikor fut a 3D-s program.
Kipróbálom mindjárt, hogy mennyit megy vele a Tualatin 3DMarkban, hogy legyen viszonyítási alapom.
Ha kevés lesz az eredmény, akkor is legalább a listán vagyok.
-
laci1128
tag
válasz
Badman 4ever #10 üzenetére
Ejha, vagány vagy.
Ha a szoftveres emu mondjuk olyan gyors, mint pl. a D3D REF eszköz, akkor tényleg bevállalós vagy.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #10 üzenetére
Mindössze annyi a kikötés, hogy Slot1-es legyen a cucc...
VGA-ra nem vonatkozik semmiféle infó... így miért ne lehetne?szerk.: Viszont érdemes lenne pl. linket vagy leírást beszúrni ha valami spéci programot használsz, hogy mások is ki tudják próbálni a dolgot...
-
törölt tag
válasz
czundermák #8 üzenetére
Bármi jöhet ami Slot1-es. Ebben benne van a Slot1 átalakító is.
-
Slot1 <> FCPGA általakítóval is ér 370-es procikat beleabálni, vagy csak kizárólag SLot1 Origi cuccosok mehetnek?
-
bacsis
Közösségépítő
Örülök, hogy fent van(nak)
Akkor ha nem bánod keresek egy modit is, és vele belinkelgetem a versenyeket a K6-III totyik első hsz-ébe -
mrgg
tag
válasz
makraipeter1 #2 üzenetére
Na igen, BH6... Én is azzal akarom tolni...
Közben készülődök, csak még operációs rendszert is telepíteni kell, DOS-szal tolom mindig...Kíváncsi leszek, meglesz-e az 1000 pont?
E: Most veszem észre, az operációs rendszer kimaradt a táblázatból, bár úgy is bekerült volna... -
makraipeter1
tag
Na ide 100% hogy beszállok!
Rendelek BH6-ot, meg valami procit, és mehet a móka -
mrgg
tag
Akkor várunk az alaplapra, szerintem az integrált SiS cuccommal (pontosabban SiS 6326) nem mennék sokra, de megpróbálhatom!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Jelentkezni az alábbi módon lehet:- itteni hozzászólásban kell linkelni egy screenshotot,- a screenshoton látszódjon a...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest