Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
válasz
HPEx20i16v
üzenetére
Elég vicces mondhatom.... Ha 15ikéig nem jön ki, én is iphone tulaj leszek szerintem, egész jó kis teló lesz abból is jailbreakelve, sok jó progi van már rá, meg főként akkor ha a szoftveresen javítható és pótolható funkciókat helyre rakják.
Tényleg te már láttad mind2őt és próbáltad is, priviben tudsz írni vmi segítséget róluk? Szifonban a kamera és a gps gyengébb csak lényegében nem?Köszi

-
blueye
veterán
válasz
HPEx20i16v
üzenetére
Ez különösen jellemző a megvásárolhatóságára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fcsabi
tag
válasz
HPEx20i16v
üzenetére
Ez nyilván erősen szubjektív: kinek mi jön be. Én például először az ifont vettem kézbe, remélve hogy magába szippant, és olyasmit érzek majd, hogy ezt meg akarom venni de azonnal. Nyilván ehhez képest csalódtam, mert a katarzis elmaradt. Nem kicsit, nagyon. Pedig akkor még a korlátairól, hibáiról nem is igazán hallottam.
Egy héttel később vettem kézbe az Omniát, és tíz perccel később már fizettem is... volna, ha Samsung Shopban kártyával lehetne.
De azóta már megvan, és nyugodtan mondhatom: megtaláltam a magam számára az ideális mobilt. Persze nem tökéletes, volna néhány javaslatom arra, mit lehetne rajta jobbá tenni. Majd lesz Omnia 2.0 gondolom, az majd orvosol néhány hibát, meg fejlődik is, mint ahogy az ifon is megtette.
Ha tavaly tavasszal jött volna el hozzánk az ifon, nekem is nyilván az lenne. Akkor nagyot szólt. A 3g-s a szétkorlátozott kékfogával, a csekélyke fotós képességeivel, az előfizetői konstrukciójával nekem eleve felejtős.Jut eszembe: Tudja valaki, hogy panoráma kép készítésnél miért vált vissza a gép a legkisebb felbontásra? Ez hiba a mátrixban, vagy valamilyen tudományos háttere van?
-
blueye
veterán
válasz
HPEx20i16v
üzenetére
Hoppá... hétfőn jelent meg és nincs benne... így le fog maradni a t, mert szvsz a héten megjelenik máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LED világítás a lakásban
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)