- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
"Hogy tiszta legyen a dolog, ez nem Windows szapulás akar lenni, és nem azt jelenti, hogy ne lehetnének olyanok, akik élvezik a vele való munkát, csak annyit, hogy számomra egy nehezen használható, kicsavart logikájú és abszolút nem az általam logikusnak tekintett módon működő dolog."
Ehhez szoktál hozzá, ennyi. Én attól kapok hülyét, amikor keresnék egy programot vagy rendszerfájlt, és ahelyett, hogy Windows meg Program Files mappa a C:\ meghajtón, szembesülök azzal, hogy meghajtók sincsenek, csak egy tucat mappa fogad, és akkor sakkozzam ki mit hol találok. Nekem ez teljesen logikátlan, nem ezt szoktam meg.
#73 Bici: Örvendetes, hogy a karmicban már benne van a beta, mert végleges nem mostanában lesz belőle... Bár most meg a ló túloldalára estek Ubiék, kernelből azért talán nem kéne RC-t használni.
Kicsit olyan ez mint a ProSavage driver, 2 évig vártam rá, aztán meguntam. A szomorú az, hogy a fejlesztője is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Szinte új 10 napos Ps5 Slim 1TB Lemezes 5év garival (Euronics)
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest