Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Fail, ugyanis pont hogy logikus. Csak egy picit kell utánanézni(2 perc kb), és mindennek meg van a helye. Nem úgy mint az idióta wines rendszerben ahol minden 500 felé szanaszét hever, és vagy nincs helye valaminek, vagy 8 helye van.
Én is wint szoktam meg, 10 év win után láttam először linuxot (persze nem úgy kezdtem hozzá mint a sok majom, hogy egy linux nevű wint fogok kapni, hanem egy másik oprendszert, nem is anyáztam, hanem 2 perc alatt utánanéztem a dolgoknak, pár óra után már forráskódból telepítettem programokat (ma már ha akarnék sem tudnék mert nincs már semmi szükség rá, minden megvan enélkül)), és bizony gyorsan rájöttem mennyire rendezetten és szépen van felépítve. Itt már nem vagyok rászorulva saját rendezésre mint win alatt(pff program filesba telepíteni minden fost pff na az a rémség, 0 elkülönítés semmi rendszer összevissza), itt már jó az alap is, mert már az is logikus.Attól hogy te megszoktál valamit, nem lesz logikus...
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem kell félni az ismeretlentől, meg kell ismerni azt. Persze, hogy szokatlan a szerkezete a Linux alapú operációs rendszereknek, ha egyszer Windows-on nőtt fel az ember. Biztosan idegesítő még az is, hogy ugyan ezekben a mappákban kutakodhatsz, de csak megfelelő jogosultságokkal vagy képes változtatni bármin is. Gyakorlat kell ehhez is, ahhoz meg idő. Attól, hogy az ember feltesz egy disztrót megnézni, hogy milyen, meg hogy egyáltalán megy-e normálisan, attól még nem lesz meg a rutin a használatához. Mikor majd már annyit használtad, meg annyi mindent csináltál vele mint a Windows-ban, na azután ítélkezhetsz, hogy mégis melyik a logikusabb felépítésű, működésű. De inkább csak az lenne jó jelző rá, hogy "más".
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- potyautas: Stand up és én
- Jelszókezelők
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest