- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #76 üzenetére
Fail, ugyanis pont hogy logikus. Csak egy picit kell utánanézni(2 perc kb), és mindennek meg van a helye. Nem úgy mint az idióta wines rendszerben ahol minden 500 felé szanaszét hever, és vagy nincs helye valaminek, vagy 8 helye van.
Én is wint szoktam meg, 10 év win után láttam először linuxot (persze nem úgy kezdtem hozzá mint a sok majom, hogy egy linux nevű wint fogok kapni, hanem egy másik oprendszert, nem is anyáztam, hanem 2 perc alatt utánanéztem a dolgoknak, pár óra után már forráskódból telepítettem programokat (ma már ha akarnék sem tudnék mert nincs már semmi szükség rá, minden megvan enélkül)), és bizony gyorsan rájöttem mennyire rendezetten és szépen van felépítve. Itt már nem vagyok rászorulva saját rendezésre mint win alatt(pff program filesba telepíteni minden fost pff na az a rémség, 0 elkülönítés semmi rendszer összevissza), itt már jó az alap is, mert már az is logikus.Attól hogy te megszoktál valamit, nem lesz logikus...
-
válasz
VaniliásRönk #76 üzenetére
Nem kell félni az ismeretlentől, meg kell ismerni azt. Persze, hogy szokatlan a szerkezete a Linux alapú operációs rendszereknek, ha egyszer Windows-on nőtt fel az ember. Biztosan idegesítő még az is, hogy ugyan ezekben a mappákban kutakodhatsz, de csak megfelelő jogosultságokkal vagy képes változtatni bármin is. Gyakorlat kell ehhez is, ahhoz meg idő. Attól, hogy az ember feltesz egy disztrót megnézni, hogy milyen, meg hogy egyáltalán megy-e normálisan, attól még nem lesz meg a rutin a használatához. Mikor majd már annyit használtad, meg annyi mindent csináltál vele mint a Windows-ban, na azután ítélkezhetsz, hogy mégis melyik a logikusabb felépítésű, működésű. De inkább csak az lenne jó jelző rá, hogy "más".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest