Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• barnam_

nagyúr

válasz Speeedfire #14 üzenetére

Milyen akku van a telefonodban?
    A Xiaomi redmi note 3-ban 4000 mAh-es, a Waze-val két napot elment napi 1,5 óra navigációval, és olyan 5-6 óra kijelző idővel. Nyilván ez a nagy akkunak köszönhető, de nem vettem észre, hogy nagyon merítené. 3,5 nap után az alkalmazás akku használata 17,3%: GPS 3 óra 16 perc, CPU 2,5 óra. Elküldött / fogadott adatok: 1,36 / 8,01 MB.

Én főleg Pesten használom, de vidéken sincs gondom a tervezett útvonallal. Nézd meg esetleg a beállításokat, hogy mi van beállítva preferenciának neki (legrövidebb, vagy leggyorsabb útvonal). Néha mondjuk van, hogy egy útról, amin dugó van, le akar vinni, majd vissza (Lehel utca - Mohács utca szakasz a körút előtt), de ezt értelmetlennek látom, mert olyankor a kis utcában is dugó van, és mivel elsőbbség adás kötelező van, nagyon ritkán engednek be a Lehel utcára... de nyilván a közlekedési kultúrával nem tud számolni a Waze.

Nekem a Google térkép nagyon bevált, egyedül az aktuális sebességet hiányolom belőle, mert pont olyan szögben áll a kormány nálam, hogy 100 km/h körül nem nagyon látom.
    Saját útvonalak alatt mit értesz? Előre megtervezett útvonalakat adjon be? Ezt szerintem nem tudja az alkalmazásból, de ha pc-n böngészőben megtervezed, majd elmented mondjuk Google keep-be, a telefonról megnyitva tudja az útvonalat.

Új hozzászólás Aktív témák