Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #14 üzenetére
Milyen akku van a telefonodban?
A Xiaomi redmi note 3-ban 4000 mAh-es, a Waze-val két napot elment napi 1,5 óra navigációval, és olyan 5-6 óra kijelző idővel. Nyilván ez a nagy akkunak köszönhető, de nem vettem észre, hogy nagyon merítené. 3,5 nap után az alkalmazás akku használata 17,3%: GPS 3 óra 16 perc, CPU 2,5 óra. Elküldött / fogadott adatok: 1,36 / 8,01 MB.Én főleg Pesten használom, de vidéken sincs gondom a tervezett útvonallal. Nézd meg esetleg a beállításokat, hogy mi van beállítva preferenciának neki (legrövidebb, vagy leggyorsabb útvonal). Néha mondjuk van, hogy egy útról, amin dugó van, le akar vinni, majd vissza (Lehel utca - Mohács utca szakasz a körút előtt), de ezt értelmetlennek látom, mert olyankor a kis utcában is dugó van, és mivel elsőbbség adás kötelező van, nagyon ritkán engednek be a Lehel utcára... de nyilván a közlekedési kultúrával nem tud számolni a Waze.
Nekem a Google térkép nagyon bevált, egyedül az aktuális sebességet hiányolom belőle, mert pont olyan szögben áll a kormány nálam, hogy 100 km/h körül nem nagyon látom.
Saját útvonalak alatt mit értesz? Előre megtervezett útvonalakat adjon be? Ezt szerintem nem tudja az alkalmazásból, de ha pc-n böngészőben megtervezed, majd elmented mondjuk Google keep-be, a telefonról megnyitva tudja az útvonalat. -
barnam_
nagyúr
válasz
DeltaPower #5 üzenetére
Jó nyilván a tábláktól is függ, de elvileg navigáció nélkül is el kéne tudni dönteni, melyikbe kell besorolni, ha tudjuk melyik úton kell menni
-
barnam_
nagyúr
A képernyő kikapcsolás valóban hasznos fícsör, bár ez nekem inkább gyalogos navigációnál volt hasznos.
Sáv navigáció szerintem felesleges, nekem többet használ, ha azt mondja "balra tarts" mint a kép, mert így nem kell odanéznemSokáig én is Gmaps-ot használtam, de az engem nagyon idegesített, hogy még az aktuális sebességet sem tudja kiírni, a limitről nem is beszélve.
Jaja, a felhasználói adatok miatt a Waze verhetetlen. Nálunk nincs ilyen pont hajsza, csak a facebook ismerősök listáját szoktam néha nézni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Röviden: nem jött be.Gondoltam adok ennek a programnak egy esélyt, ha már van egy 7 napos próbaidőszak. Igyenesen is...
- Horgász topik
- Drón topik
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Tesla topik
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest