- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Igen, a memóriakezelés maga szimpatikus, gördülékenyebb, mint pl. az XP-ben. Csak sokat eszik belőle. Két tény, no offense.
Nekem hibrid kártyám van, egyelőre a DVB-T részét nem használom, így működik a MC-ben. Nem ez lesz a végső szavam, mert pl. a tuner távirányítóját nem kezelni (bár az is lehet, hogy rá fogom tudni venni), mindenesetre a rossz filterezés mellett szimpatikus a valós teljes képernyő és az 5.1-re kevert hang. XP alatt semmilyen progival nem tudtam ezt a kettőt megoldani.
-
Adrian Mole
senior tag
Nem fáj, hogy memóriát használ. Meg szimpatikusabb is, hogy inkább beül a memóriába, és kevesebbet pörgeti a procit. Csak megjegyeztem.
MC-s reagálást köszi. Mindazonáltal a MC kezeli a tunert is (külön telepítés nélkül), és a TV képet pakolja ki fullscreenre. MPC-t használok, nyugi.
_Nekem_ ez a benyomásom, hogy feleslegesen kell turkálni. _Nekem_ kevésbé logikus helyen vannak a dolgok. XP-ben classic nézetnél minden kézreáll, azt változtatok, amit szeretnék. Itt rábízom magam az oprendszerre, és csak ő utánna tudok én belenyúlni.
-
Adrian Mole
senior tag
Na jó, még egyszer, gyk:
Nincs tapasztalatom Vistával, jelenleg XP-t használok. -
lorenzen
aktív tag
Csak látszólag eszik sok memóriát. A gyakran használt programokhoz tartozó szeleteket a memóriában tartja. Ha nagy memória igényű program indul el, akkor kiürül az előtöltésnek fenntartott terület.
Ugyan ezt csinálja a Vista is.A Media Center valóban egy alig használható valami. Egy csomó digitális TV kártyát nem támogat.
Ha hybrid kártyával találkozik, akkor csak a DVB-T részét hajlandó használni, az analógot észre sem veszi. Bonyolult, átláthatatlan, és elavult.
Másik programot kell helyette használni. -
gabor85
őstag
felraktam a videokártya drivert is
Szintekötelező felrakni -
"nagyon sok memóriát eszik (800 Mb felett szárazon, tehát még nem indítottam el semmit)"
A nem használt memória pazarlás.
Meg amúgy is 3000 forint a ram gigája, ez ne legyen már gond.
"MC képe szar, becsíkoz (látszik, hogy rossz filtert használ, valószínűleg lehetne finomhangolni)"
Értelmes ember nem a beépített lejátszót használja, hanem pl Media Player Classic Home Cinema-t.
"feleslegesen sokat kell turkálni egyes beállításokhoz"
Nem sokat kell turkálni, hanem MÁS. Szvsz pont az hogy kevesebbet kell turkálni, s sokkal logikusabb helyen vannak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest