Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Adrian Mole senior tag Igen, a memóriakezelés maga szimpatikus, gördülékenyebb, mint pl. az XP-ben. Csak sokat eszik belőle. Két tény, no offense. Nekem hibrid kártyám van, egyelőre a DVB-T részét nem használom, így működik a MC-ben. Nem ez lesz a végső szavam, mert pl. a tuner távirányítóját nem kezelni (bár az is lehet, hogy rá fogom tudni venni), mindenesetre a rossz filterezés mellett szimpatikus a valós teljes képernyő és az 5.1-re kevert hang. XP alatt semmilyen progival nem tudtam ezt a kettőt megoldani. 
- 

Adrian Mole senior tag Nem fáj, hogy memóriát használ. Meg szimpatikusabb is, hogy inkább beül a memóriába, és kevesebbet pörgeti a procit. Csak megjegyeztem. MC-s reagálást köszi. Mindazonáltal a MC kezeli a tunert is (külön telepítés nélkül), és a TV képet pakolja ki fullscreenre. MPC-t használok, nyugi. _Nekem_ ez a benyomásom, hogy feleslegesen kell turkálni. _Nekem_ kevésbé logikus helyen vannak a dolgok. XP-ben classic nézetnél minden kézreáll, azt változtatok, amit szeretnék. Itt rábízom magam az oprendszerre, és csak ő utánna tudok én belenyúlni. 
- 

Adrian Mole senior tag Na jó, még egyszer, gyk: 
 Nincs tapasztalatom Vistával, jelenleg XP-t használok.
- 

lorenzen aktív tag Csak látszólag eszik sok memóriát. A gyakran használt programokhoz tartozó szeleteket a memóriában tartja. Ha nagy memória igényű program indul el, akkor kiürül az előtöltésnek fenntartott terület. 
 Ugyan ezt csinálja a Vista is.A Media Center valóban egy alig használható valami. Egy csomó digitális TV kártyát nem támogat. 
 Ha hybrid kártyával találkozik, akkor csak a DVB-T részét hajlandó használni, az analógot észre sem veszi. Bonyolult, átláthatatlan, és elavult.
 Másik programot kell helyette használni.
- 

gabor85 őstag felraktam a videokártya drivert is 
 Szintekötelező felrakni 
- 

"nagyon sok memóriát eszik (800 Mb felett szárazon, tehát még nem indítottam el semmit)" A nem használt memória pazarlás.  Meg amúgy is 3000 forint a ram gigája, ez ne legyen már gond. Meg amúgy is 3000 forint a ram gigája, ez ne legyen már gond. "MC képe szar, becsíkoz (látszik, hogy rossz filtert használ, valószínűleg lehetne finomhangolni)" Értelmes ember nem a beépített lejátszót használja, hanem pl Media Player Classic Home Cinema-t.  "feleslegesen sokat kell turkálni egyes beállításokhoz" Nem sokat kell turkálni, hanem MÁS. Szvsz pont az hogy kevesebbet kell turkálni, s sokkal logikusabb helyen vannak a dolgok.  
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Meg amúgy is 3000 forint a ram gigája, ez ne legyen már gond.
 Meg amúgy is 3000 forint a ram gigája, ez ne legyen már gond.