Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz msgt.fubar #8 üzenetére
"Ahogy elnéztem tükrözni azt nem tud sajnos"
Túlságosan belelkesedtem...
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Solten
őstag
Hát ez qrvajó Vielen dank, hogy ezt megosztottad velünk 2GB tárhely! O yeahh..
Saor Alba
-
msgt.fubar
senior tag
válasz HardSanyeee #7 üzenetére
Ahogy elnéztem tükrözni azt nem tud sajnos, a többit tudja amit leírtál és még elég sok mindent. Picasa is jó, csak lassú nagyon. Hiába az óriási szerverpark a Google-nek arra már ritkán marad elég sávszélessége - elviszik a keresők meg a gmail. Amúgy nem gond az az 1 giga tárhely, az is bőven elég lehet szerintem. Akinek nem az ne ilyen ingyenes dolgokban gondolkozzon.
gottagofast
-
HardSanyeee
őstag
Szvsz egy ilyen képmegosztó programnak nem is kell hogy Photoshop-i képességei legyenek valóban elég néhány alapfunkció HSL-, RGB- és autómatikus szinbeállítás, tükrözés, méretezés, néhány effekt. Aki ennél többet akar annak ott a valódi PhotoShop Én személy szerint Picasa-t használok, a szoftver nem rossz, szépek az átváltások, be lehet állítani diavetítést képernyőkímélőnek és még pár finomság, de a feltöltött képek kicsit lassan töltődnek be, pedig a Gmail és a Google Video egyátalán nem lassúak Valamint "csak" 1 giga a tárhely, de ez már emelve van, szal valószínű hogy majd 1x megint lesz emelve (mint a Gmail-nél)
-
msgt.fubar
senior tag
joghurt, nyílván nem otthoni használatra van. Arra tökélete ha egy idegen helyen gép elé kerülsz és 'meg kell dolgoznod' egy képet. Vagy külföldön vagy, és esetleg nincs laptopod, híján vagy a helynek akkor feltöltöd a képeid és fotózol tovább mert van hely a memóriakártyádon. Ilyenek, használjuk a képzelőerőnket.
KrenAtesz, köszi pedig a legutóbbi írásom után azt hittem nem írok többet ide. Nézd meg a cuccot is, hasznos.
gottagofast
-
KrAt
veterán
Bazze nem is néztem, ki írta, nézem, Hello Gergo! És egy jól ismert kép Akkor kattant le, honnan is ismerős
Jó írás, a szolgáltatást még nem néztem
-
joghurt
addikt
Ha kevés képen akarsz sokat dolgozni, akkor tényleg jó. De ha sok képen akarsz csak valami keveset (tudom, hogy konkrétan ezt mással is lehetne, de mint pl. batch-ben lenyisszantani minden képből), akkor a webes cucc használhatósága erősen konvergál nullához.
A tej élet, erő, egészség.
-
DeltaPower
addikt
franc, pedig már éppen neki akartam esni, hogy mit tud tablettel de képtárhelynek jó lesz.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
cizoe
őstag
Részemröl is egy pluszpont a szolgáltatásnak... Jah és a cikkhez is!
-
Dany007
veterán
Nemrossz! Köszönet érte.
Én a múltkor láttam egy online képszerkesztőt. Már nemtom mi volt a neve...:S
Persze sokat az se tudott, de amatőr korrigálásra, esetleg a 7köznapi "gondok" kijavítására tökéletesen alkalmas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest