- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
én eddig a 2 pipi 1 bögre változatot ismertem
-
-
RandomName
senior tag
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Nyugodjál meg, engem már azért kinéznek az emberek, mert Debrecen a kínai/ázsiai gyorséttermekben saját pálcával eszek, nem pedig a gagyi egyszer használatossal....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha a sziklacukor nem kék, akkor nem is kell. (Mondhatnám, hogy "ha a sziklacukor nem kék, akkor nem kék."
)
-
mephi666
nagyúr
"kevésbé édes, mint a hagyományos cukrok és úgy néz ki, mint a metamfetamin. Ezzel annyival könnyebb dolgunk van, hogy ázsiai élelmiszerboltban szinte biztosan árulják, a bazsalikommal kapcsolatban viszont nem vagyok ennyire biztos"
...tehát meth valószínű lesz az ázsiai élelmiszerboltban... bazsalikom viszont nem biztos... sebaj: csak meth kell és elszalad a vevő olaszországig bazsalikomért
ui: amúgy tényleg guszta a kaja, de én lemaradtam keleti ételeket tekintve az indiainál... itt helyben kapható üveges szószokkal csináltam már ezt-azt és ízlettek
(chicken madras, tikka masala vagymi és hasonlók...)
-
thesound
addikt
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Két hétig megállás és pislogás nélkül főzöd a három poharas csirke adagokat.
-
Imádom, hogy olyan alapanyagokat sorolsz fel,amiről eddig nem is hallottam. Amúgy mi van akkor,ha sziklacukor helyett tényleg met kerül a kajába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A rendkívül frappáns cím után nem is borzolnám tovább az idegeket, igen, a „három poharas csirkéről” (三杯雞, sānbēijī)...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Alienware M15 R3 Intel I9, RTX2080S, 32GB, 1TB, 4K OLED
- Asus TUF Gamer laptop, újszerű állapotban, gyári dobozával, töltőjével
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- Bomba ár! Dell Precision 7530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest