Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Sh4rKy

senior tag

hát végig olvastam a cikket... (a commentekhez most nem volt erőm)
    már nemtudok rá mást mondani (ne haragudj), mint hogy vicces...
    vicces, hogy "ezek" (tisztelet a kivételnek, mert van olyan is) szó szerint bármit megtehetnek

éngem azért gyepáltak meg mer egy fullos csaj velem akart táncolni, a srác meg nem látta a csajt tőlem... ugyanmár kérem.. hát holélünk? amikor visszamentünk többen, akkor mivel többiek tudták hogy ezek valami helyi vagányok, inkább hagyták és csak egyik haverommal keveredtünk bele... teszem hozzá hogy a csávó kétszer szélesebb volt nálam...
    igazából nemérdekelt, csak ők többen voltak, ergó ha folytatom utánam jönnek... ezután belettem tunkolva a kocsiba és hazavittek mert tudták hogy ha én visszamegyek se ők nem haggyák ennyiben, se én nem... kérdés, ha szemtől szembe, egy az egybe megyünk az a nagy böszme mamlasz jön ki jól, vagy én?! nemvagyok kigyúrt, de ha felhúznak és elborul az agyam elég elmebeteg tudok lenni és lehet hogy akkor nem lesz több gyereke a tagnak... mindenesetre azért elég nevetséges, hogy egy szórakozóhelyen a kidobó ilyenkor úgy eltűnik mint a pinty... rendőrséghez fordulsz micsinálsz?! rád jön a família, mert itt nem 5-6 emberről van szó, hanem egy egész városrész feléről...
    na mind1, sajnos lassan már úgy érzem, hogy mi vagyunk a kisebbség...

de azt nem értem meg, hogy nekem nem egy roma ismerősöm van, és mégis van közöttük egy két olyan, akiről sokan példát vehetnének... de ez nem fog megtörténni, mert hát ők a "faszagyerekek"

a barátodnak meg ajánlom egy robogó beszerzését és járjon azzal suliba (mivel 16 évesen N95-öse van, ezért gondolom megtehetik anyagilag egy egyszerű robogó fenntartását)

üdv
    Sh4rK

Aktív témák