Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nemcsak a fiatalok életét nehezítik meg sajnos,idősekbe is belekötnek.Azt,hogy a Magyar Gárdát maguk a falulakók hívták oda Tatárszentgyörgyre,hogy vonuljon fel(a romabűnözés miatt) és kifejezetten örültek nekik,hogy ott voltak, a HírTv-n kívül egyik TV se hozta le!
A Parlamentből vagy a Rózsa dombról persze könnyű azt mondani,hogy nincs romabűnözés,de vidéken egy kis faluban élni romák között, na akkor már más lenne a vélemény.Persze nem kellene semmilyen gárda ha lenne 1 normális rendőrség. -
SSJPeter
őstag
Én nem általánosítok,pontosan azzal lehetne a rasszizmus terjedését megakadályozni ha az ilyen esetek keményen meg lennének büntetve,hogy mások tanuljanak belőle és ne ismételjék meg.De én ma azt látom,ha "roma"-ról van szó akkor mindíd kijátsza valaki a "rasszizmus kártyát" és az ilyen esetek rendre büntetlenül maradnak és ez nagyon irritálja szerintem a magyar társadalom nagy részét.Pl. én azt láttam,hogy mikor Szögi Lajost agyonverték, a rendőrök nem a lakosságot hanem a romákat mentek "megvédeni",kész röhej . .mégis kitől???
Attól az 500 neonácitól aki ebben az országban van?Egy faluban többen vannak mint az összes neonáci az országban!Talán éppen a bűnöző részüket kellene kiszűrni és kemélyen megbüntetni és akkor megnyugodna a társadalom is. -
SSJPeter
őstag
Jelen esetben te. . .de általában a hatalmon lévők.

A bannolás is egyfajta hatalom. . .most te vagy itt hatalmon,te döntöd el innentől kezdve az a faji megkülönböztetés vagy rasszizmus amit te annak gondolsz.
Csak azért hoztam elő ezt a témát,mert még senki egy árva rossz szót sem szólt de te már az elején figyelmeztettél mindekit "ne legyetek rasszisták"!Miért?
-
SSJPeter
őstag
Ez egy rettenetes történet.
Sajnos sok ilyenre van példa manapság Magyarországon és nem teszünk ellene semmit.Remélem azért fel lesz jelentve az a mocsok,bár annak is van rizikója!
Azért azt birom ha bármilyen negatív aspektusban elhagzik az a főnév,hogy "roma" az már szinte(?) rasszizmus. . .
Mellesleg nem csak fehér ember lehet rasszista!
Ha ez a hsz törölve lesz az is rasszizmus!
Aktív témák
Hirdetés
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Google Chromecast topic
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Eladó egy s21+ 5g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Attól az 500 neonácitól aki ebben az országban van?Egy faluban többen vannak mint az összes neonáci az országban!Talán éppen a bűnöző részüket kellene kiszűrni és kemélyen megbüntetni és akkor megnyugodna a társadalom is.
Sajnos sok ilyenre van példa manapság Magyarországon és nem teszünk ellene semmit.Remélem azért fel lesz jelentve az a mocsok,bár annak is van rizikója!