- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefutott a dirt 2 teszt
-
válasz
Thunderzolee #13 üzenetére
Sziasztok!Én is 50-ért vettem 4870X2-t.
Tényleg hangos a kártya,de remélem + 2 ventilátor megoldja a gondom.
-
Bassz.. cserélem...
Ez a rohadt Dirt2 nem indul el, pedig végre örültem, hogy lesz egy eredeti játékom, de ezt felrakni meg szarakodni azzal a steam-el komolyan mondom nekem egyszerűbb egy másolt játékot felrakniAmi a legviccesebb miután felhúztam a procit utána megpróbáltam visszarakni 3.2-re de sehogyan sem megy úgyhogy most pihentetem majd holnap próbálom.
-
Elkészült a teszt cod6-al.
Következik majd a HAWX-al.
Jó olvasást!Üdv
-
-
Igen tudom.
Egyebként mondenki leszólt hogy 65- ért árulom.
A szokásos jókívánságok, hogy ennyiért rohadj meg, sose add el stb. De végül is elkelt. Azért mert sokan 50- ért adják az nem azt jelenti, hogy annyit ér hanem annyit, hogy az illető nincs tisztában az marketing alapfogalmaival... -
Sziasztok!
Nem vitatkozni akarok a kedves olvasókkal csak egy kicsit szépíteni a dolgot.
A kártyát nettóban vettem ami azt jelenti hogy 65-ért adtam el az x2-őt és 71-ért vettem az 5870-et.
Amit Ti is írtatok, nekem is fontos volt a fogyasztás, a zaj és valljuk be ezek a parabellumok (főleg a második) az x2-nél elviselhetetlenek.
A harmadik ok, az x2-ből még most lehetett úgy kiszállni, hogy realtiv keveset bukjon az ember, ugyanis szerintem egyre inkább zuhanni fog az ára ahogy jönnek az újabb és gyorsabb karik.
AZ 5870 ami az én véleményemet illeti értékállóbb lesz a jövőt tekintve.
Szumma plusz 6ezer és meglett a vga+ kevesebb zaj/fogyasztás, egyenlő teljesítmény,+pár inyencség.
Remélem így érthetőbb volt a váltás oka.Üdv, és további jó olvasgatást
Ádám
-
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
Passz. Hogy mitől hoznak emberek ilyen fogyasztói döntést meg nem mondom.
De igen, a két kártya kb. ugyanaz teljesítményben.Talán az, hogy a 4870 iszonyat hangos. Volt nekem is, elviselni nem lehet.
(mondom én, aki szerint a router is hangos)
-
Én csak azért kérdeztem, mert a 4870X2, meg az 5870 egy szinten van, nem? Kivéve az 5ezres széria extra effektjeit. Viszont még nem nagyon van, ami igényelje az 5ezres kártya effektjeit...
És ismerve az árát az 5870-nek, egyelőre nem tartom indokoltnak a lecserélését.Talán az energiafogyasztásban van még igen jelentős különbség, de akkor is van majd' 50ezer Ft. a két kártya közt, amit azért én sokallok.
-
-
Mennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hát igen elérkezett a várva várt pillanat... Megérkezett a HD5870 club3d karim.Mielőtt elkezdeném ízeire szedni a...
- Politika
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest