Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
AxBattler #54 üzenetére
Nem muszáj 20ft ost, hisz csak a gpu ra kell rakni az meg nem nagyobb az 5ft osnál. Ha olyan gépet veszel ahol értelmes a hűtés ott gyárilag "így" van megoldva. Azaz ott rendesen a hűtő ér hozzá a gpu hoz. Szóval ott nincs gond.
Csiszolás csiszolópapírral is mehet. Először durva majd a végén sima. 10-15 perc alatt megvan. A Lényeg, hogy a minták eltűnjenek, aztán finom szemcséssel meg legyen sima felület. Sima egyszerű hűtőpaszta kell mind a két oldalra.De ha használt gépet veszel akkor üzletit. Mint akár a bejegyzésben lévő elitebook is. Ezeknél azért hellyel közzel jó vagy ahhoz közeli hűtés van. HP nál és régi asusnál láttam csak ilyen szánalmas hűtést, mostanság annyira nem találkoztam vele.
Egyébként ha érdekel a pénzes téma, volt aki még tuningolta is a gépet annyira jól hűtötte a magyar valuta a gépet. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Barátnőm tabletet használ és gondoltam meglepem egy kis notival. Használtan találtam egy Hp Elitebook 2530P-t. Elmentem...
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest