Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emmm

őstag

válasz Muerte #126 üzenetére

Mondjuk úgy, hogy elfogadom, amit mondasz. Igazából a szemem ezen akadt meg, amit eredetileg írtál:
    "Két asztali gépet kissé nagy luxus lenne fenntartani" - ami azért elég vicces, tekintve, hogy egy ilyen méregdrága laptopot használsz az asztali géped mellett :)
    Ezt meg : "de TE akkor is azt mondod mindenki hülye csak te vagy a helikopter..." - légy oly kedves, és ne adj a számba olyan mondatokat, amiket én nem írtam le :) ;]
    Munkát meg nem tárolok a gépemen. Ha szofter kód, akkor eleve TFS/GIT/whatever repository, ha egyéb, akkor meg céges felhő/hálózat. Meg is hágna "három jól bepipázott nigger" (by Ponyvaregény) a melóhelyen, ha csinálnék ilyet :DDD

(#127) ->Raizen<- : jó, de azért ne az legyen a kiindulás, hogy úgyis elromlik. Azért gondolom van ezekre legalább 3 év garancia, az alatt végképp nem venném meg. Nekem otthon egy (most már) jó öreg magnézium házas HP Elitebook van, az tényleg kibír mindent (még a lányomat is :DDD), melóra is jó, mai napig is, ha szükséges. Kb. hordozható videóvágásra/konvertálásra tudom ezt a cuccot elképzelni, de hogy játékra...ahhoz egyszerűen PC/konzol a jó, mert az adja meg a játék igazi élvezetét és kényelmét.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés