Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Mondjuk úgy, hogy elfogadom, amit mondasz. Igazából a szemem ezen akadt meg, amit eredetileg írtál:
"Két asztali gépet kissé nagy luxus lenne fenntartani" - ami azért elég vicces, tekintve, hogy egy ilyen méregdrága laptopot használsz az asztali géped mellett
Ezt meg : "de TE akkor is azt mondod mindenki hülye csak te vagy a helikopter..." - légy oly kedves, és ne adj a számba olyan mondatokat, amiket én nem írtam le
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Munkát meg nem tárolok a gépemen. Ha szofter kód, akkor eleve TFS/GIT/whatever repository, ha egyéb, akkor meg céges felhő/hálózat. Meg is hágna "három jól bepipázott nigger" (by Ponyvaregény) a melóhelyen, ha csinálnék ilyet
(#127) ->Raizen<- : jó, de azért ne az legyen a kiindulás, hogy úgyis elromlik. Azért gondolom van ezekre legalább 3 év garancia, az alatt végképp nem venném meg. Nekem otthon egy (most már) jó öreg magnézium házas HP Elitebook van, az tényleg kibír mindent (még a lányomat is
), melóra is jó, mai napig is, ha szükséges. Kb. hordozható videóvágásra/konvertálásra tudom ezt a cuccot elképzelni, de hogy játékra...ahhoz egyszerűen PC/konzol a jó, mert az adja meg a játék igazi élvezetét és kényelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)