- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
panderson
tag
Sziasztok,
Köszönöm a tesztet, nekem hasznos volt.
Hadd fejezzem ki értetlenkedésemet, a fémház körüli hiszériával kapcsolatban: 1) a fém és a tömör anyagok árnyékolják a WiFi és BT-t (igen az alufólia is, pedig pistike szerint az vékony), 2) az általam ismert notebookok mindegyikében az antenna az LCD valamelyik *oldalán* helyezkedik el, mert ott van legtávolabb és feltételezhetően a legjobb rálátással is a többi WiFi eszközre. Megjegyezném, hogy nem véletlen, hogy a routerek körében sem menő a fém-géjmer burkolat. Így szerintem jobb is a műanyag LCD burkolat, mert nem folyton az arcunkba megy a rádióhullám (kinek fétise mikrohullámú sütőzzön). Hamár az LCD burkolattal végeztünk (aki meg középen nyomogatja a burkolatot játszon azzal ami vele egyidős...), rátérhetünk a házra. Tegye fel a kezét, akinek szakszerű szerelés következtében ketté tört már a gépe háza!
Egyébiránt hogy az alsó burkolata nem fém és nem unibody, nyugodtan alszom, és nem nézegetem a gép alját minden reggel, hogy legközelebb majd jobbat veszek
Ettől még a gumis műanyag bevonatért fekete pont jár az Acernek ebben az árkategóriában.
Az már csak megjegyzés, hogy mostanság a "fém burkolat" valódi jelentése elkorcsolsult fém bevonattá...
És igen, van tavalyi gamer gépem, műanyag házas, erre váltottam az asztali gépemet, és azért gémer, mert munka közben ez adja le a legmagasabb teljesítményt (nem játszom rajta, de a tudása sokkal nagyobb, mint az üzleti lássák-ki-vagyok notebookok), tudom miről beszélek.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged