Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
Szerintem kell még 1-2év mire 11"-es, 600-700g környéki ténylegesen erős x86-os tabok lesznek (ámbár ha már i5: az új AMD cpu család talán jobb választás lenne az Ivy-nél).
Egyébként biztos lesznek sokan, akik az i5-ös tabokra cserélik a jelenlegi laptopjukat és tabletjüket, végülis egybe lesz a két eszköz, de ennek mobilitás és üzemidő terén igencsak nagy ára van.
#25: Állítólag ilyen árkategóriában fog indulni szinte az összes Ivy-s tab. Belegondolni is rossz, hogy idehaza milyen árcédula lesz rajtuk...BTW kíváncsi leszek, tényleg átütő sikere lesz-e az x86-os taboknak, elvégre most érkezett el a világ oda, hogy az év(tized)ek óta használt PC-ket egy tábla formájában magukkal tudják hurcolászni az emberek, az összes megszokott programjukkal együtt.

-
=WiNTeR=
senior tag
Ez így igaz.
Csakhogy az Atomos tabok ára szerintem rohamos zuhanásnak fog indulni a megjelenést követően, mivel nem hinném, hogy eladási csúcsokat döntenének velük.
#22:Jahm, én leragadtam az Atomos taboknál, az i5-ös taboknak jelen állapotukban én se látom túlzottan nagy értelmét, tekintve hogy nehezek (tab mértékkel), és zabálják az aksit, no meg az áruk.. 1200 dódó lesz a Samsung Ativ SmartPC Pro.. -
Tigerclaw
nagyúr
Ezt én sem értem igazán. A tablet szerintem 600 grammnál még használható, de felette már kényelmetlen tabletként használni és akárhogy is nézzük, az a fő feladata. Surface Pro szerű gép helyett tényleg több értelme van már egy 11-es ultrabooknak szerintem. Persze mindig van akinek speciális okból hasznos egy ekkora tablet, teljes értékű windows-al X86/64 kompatibilis hardverrel, de nem az átlag embernek. Arról nem beszélve, hogy a tabletes használathoz meg kellene írni minden szoftvert normál és tablet használatra is, más UI-val, más vezérléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Robotporszívók
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest