- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolondrum
félisten
-
twollah1976
őstag
-
Kolondrum
félisten
-
kmisi99
addikt
-
Kolondrum
félisten
Akku kondíció 9%-ot javult és érezhetően többet megy. A módszer amivel észhez tért bevált! Csak annyi a titok, hogy úgy kell lemeríteni és egyre többet javul. Már majdnem egy filmet elmegy, 1 óra 30 perc.
-
Kolondrum
félisten
-
Kolondrum
félisten
Javulásnak indult az akku kondíciója.

-
Kolondrum
félisten
No igen ez bennem is felmerül és még kínai is. Egy másfél órát jó lenne ha elmenne egy ilyen. Cellát tudnék sztem cserélni, de nem tudom hogyan fogadná az elektronika, eleve drága játék lenne és jobb a béke, a Li-Ion nagyot pukkan ha baja van.
-
Hieronymus
veterán
-
Kolondrum
félisten
Tervezett kapacitás: 47520 mWh
Kapacitás jelenleg: 19202 mWh
Elhasználódás mértéke: 59%Ezt 3. feltöltés után mondja. Minden töltéssel romlik. 1 órát sem bír ki filmmel minimum fényerőn wifivel. Mit tudhat a kínai 6k-s elvben új akku? Egy filmet jó lenne ha kibírna, sok nyűgtől kímélne meg.
-
Kolondrum
félisten
Update: már az enyém! Faja filmnézős noti lett belőle.
-
Hieronymus
veterán
Az ami linkeden van jó. A kiosztás szempontjából.
Én matricázás nélkül használom, "tudom" mit kell nyomni az ékezetes betűkhöz.
Az akkumulátorról egy rövid szösszenet,
Sokan, sok pénzt áldoznak egy szünetmentes tápegységre. Amikor cserélni kell benne az akkumulátort, nem siránkoznak. Tudják, a biztonság nincs ingyen.
Mások "ajándékba" kapják a szünetmentes megoldást, mégsem akarják használni. Az akkumulátor sorsa, hogy a fiók mélyén pusztuljon el, elfeledve.Az enyém már a negyedik évét tapossa folyamatos használatban. Még eldöcög 2 órát, de cserélni kell. A burkolata megrepedt. Ez aggaszt, nem a kapacitás vesztés. Nem szeretném ha füstjelekkel értesítene a teljes kimúlásról. A noti bizonyosan menne vele.
(Tudom, nem te géped.)Szóval új akkumulátor állja a régi helyét. A biztonság nem váltható át pénzre vagy spórolásra.
-
Kolondrum
félisten
Én fóliázva adtam el és nem új volt. Máshogy kezeljük a dolgokat ennyi. USB-k hol mennek hol nem és sorolhatnám. Rendbe rakom és megy melóba film nézőnek. Akkuja bő 1 órás nettel. Így lehet a zsír új akkut egy használattal később 49%-osra elhasználni.
Az új akku a billzet, az DVD keret, az SSD sok lenne. Billzet kell bele, esetleg SSD és kifújt. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
Kolondrum
félisten
A használattól, ahogy kezelték. A macska sokat aludt rajta kinyitva. Ez okozta a billzet halálát, kibontva látszik a gombok alá beszorult szőr, de főleg a szalagkábelnél. Meg van a burkolat de megvárom a billzetet és visszarakom. Bnőm laptopja volt.

A HDD G szenzorja 411 eseményt rögzített. Nekem ja ha 10-et mire eladtam. Kicsit vehemensebben tetted le már bejegyezett egy eseményt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Végül is mitől lett ilyen? Hova tűnt a zsanérnál a burkolat?
Akármennyire Acer, meg nem üzleti minőség, erre nem igazán vigyáztak

-
Kolondrum
félisten
Lehet, hogy kap egy DVD helyére szerelhető keretbe egy 60-as SSD-t rendszernek. A DVD olvasó lefeküdt, nem pörget fel semmi.
-
Kolondrum
félisten
-
kmisi99
addikt
Asszony gépébe még annó beleborult a sor és rossz lett a billzet aliexpress ről egész korrekt áron vette, utángyártott mert picit másabb a billentyűk alakja de tökéletesen használható azóta is már 1 éve hibátlan nincs vele baj és kb 3000 volt érdemes ott szétnézni. Én erre a gépre ennél többet biztos nem költenék.
-
Hieronymus
veterán
Német billentyűzetet talán könnyebben kapsz.
Gombszámban azonos, ha szükséges matricázhat is. (A hosszú i miatt jobb a német illetve valamelyik angolon fajtán is ott van a plusz billentyű.)Az akkumulátorral sok okosságot nem tudsz tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest