- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Érdekes teszt, akár lehetne majd a jövőben a tesztelhető minták számát bővíteni is. Igazából és legszívesebben valami stúdiófelvétellel tesztelnék, ahol érezhető jól, ha épp a cintányére kicsit visszafogottabb, a basszusgitár nem megy le nagyon mélyre, stb.
A filmeknél az a bajom, hogy sok effekt van így nem tudsz egy bizonyos tartományra koncentrálni, a koncertfelvételnél szintúgy sok járulékos zaj jön be (közönség).
Egy jó minőségű stúdió Jazz felvétel, ami jól van keverve, annál lehetne (talán) érzékelni a kodekek fogyatékosságait.Én nagyon nem tapasztaltam különbséget a felvételek között. Az AC/DC-t hallgattam többet, de lényegi sorrendet nem tudnék felállítani.
Akik korábban írták, hogy kihallják ilyen meg olyan rendszereken "simán" a különbséget, azok írják kérem ide be, hogy mi a sorrend a minőségek között, és a cikk írója, majd igazságot tesz, hogy sikerült-e eltalálni, vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most kiderül, mekkora a különbség közöttük.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The First Berserker: Khazan
- ASUS ROG Ally
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest