Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hackeeeee

Jómunkásember

válasz gcsomesz #167 üzenetére

Te igen.. Ehhez képest, pl. ezzel az indokkal (is) van sok új technológiával szerelt gép/notebook XP-vel használni, mert nem képesek elfogadni az újat.

Maradt? Aha... Amikor egy begyöpösödött XP felhasználónak órákig kell(ett) magyarázni, hogy a Win7-ben mit hol talál meg. Szal ezt így nem mondanám. :) Sokan ezek miatt nem mernek váltani... Na meg a másik dolog, ami befolyásolja őket, hogy "szomszéd fiútól azt halottam, hogy" és az ehhez hasonló gyönyörűségek.

Azt is kifelejted a szórásból, hogy azért nem vesz MAC-et, mert nem engedheti meg magának, és nem azért, mert számára jó a Windows.

Röviden, melyik út a "járhatóbb"? Inkább megpróbálom megszokni az OS-t a maga újításaival együtt, vagy veszek egy új platformot, lényegében az OS közel tízszereséért. Melyik is éri meg jobban? A másik dolog, amit már mondtam, hogy nem kötelező váltani. Tehát, felesleges vívódni. :)

Amúgy, egy másik apróság. Most ez ilyen lett, ez a baj, ha meg, esetlegesen nem nagyon lenne különbség a 7-hez képest, akkor pedig az lenne a baj. Egyszerűen nem lehet olyan szoftvert csinálni, ami mindenki számára közel 100%-osan megfelelő. :)

(#170) Misály: Na igen, szerver szinten elég rendesen odapakolta magát az MS az utóbbi időben, ahogy hallottam. :K

Új hozzászólás Aktív témák