- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Tudom hogy nem értek hozzá csak logikázok egy kicsit.
Ugye anno megjelent a Dx9, aztán jöttek a hibajavításai a Dx9a, b, c. Ott ugye nem kellett minden betűhöz új hardvert venni. Akkor most miért kell a xx.1-hez újat? Nem lehet megoldani szoftveresen a dolgot? Hiszen ha jól vettem ki a cikkből akkor itt valami számítási módozatról van szó ami hibás a Dx11-ben és majd ki lesz javítva a Dx11.1-nél.
A másik meg a marketing gépezet. Én egy GF8800GT-ről váltottam márciusban HD6870-re. Addig vígan elvoltam vele, de már kezdett kicsit öregecske lenni, meg hülyén festett egy Phenom II X4 mellett. Dx9 -ről Dx11-re. Nah tisztelt gyártók legközelebb is csak ilyen fokú váltást fogtok tőlem kisajtolni! Majd Dx13-nál megveszem az új Radeon HD12xxx-es szériát és azzal is elvagyok vagy 4 évig. Szóval csak annak plusz pénz aki minden szériaváltásnál megveszi a legújabb kártyát. Hiszen biztosan kompatibilis lesz visszafele a Dx11.1-is és nem csak azokon a kártyákon fog futni az adott játék. Akkor meg minek? Plusz effektek nem lesznek benne, csak kicsit gyorsabb lesz tőle a számolás, tehát nem 60 hanem 80 FPS-el fut majd a játék. Azért meg nem adok ki megint 50 ezret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest