- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Tudom hogy nem értek hozzá csak logikázok egy kicsit.
Ugye anno megjelent a Dx9, aztán jöttek a hibajavításai a Dx9a, b, c. Ott ugye nem kellett minden betűhöz új hardvert venni. Akkor most miért kell a xx.1-hez újat? Nem lehet megoldani szoftveresen a dolgot? Hiszen ha jól vettem ki a cikkből akkor itt valami számítási módozatról van szó ami hibás a Dx11-ben és majd ki lesz javítva a Dx11.1-nél.
A másik meg a marketing gépezet. Én egy GF8800GT-ről váltottam márciusban HD6870-re. Addig vígan elvoltam vele, de már kezdett kicsit öregecske lenni, meg hülyén festett egy Phenom II X4 mellett. Dx9 -ről Dx11-re. Nah tisztelt gyártók legközelebb is csak ilyen fokú váltást fogtok tőlem kisajtolni! Majd Dx13-nál megveszem az új Radeon HD12xxx-es szériát és azzal is elvagyok vagy 4 évig. Szóval csak annak plusz pénz aki minden szériaváltásnál megveszi a legújabb kártyát. Hiszen biztosan kompatibilis lesz visszafele a Dx11.1-is és nem csak azokon a kártyákon fog futni az adott játék. Akkor meg minek? Plusz effektek nem lesznek benne, csak kicsit gyorsabb lesz tőle a számolás, tehát nem 60 hanem 80 FPS-el fut majd a játék. Azért meg nem adok ki megint 50 ezret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Airsoft
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Új FULL HD webkamera + Számla
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest