Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
"W10 nálam még nem érte el a W7 szintjét felhasználói élmény szempontjából...de még a XP-ét sem."
Azért az XP-vel ne példálózzunk, mert finoman fogalmazva vsz sokan örültek, hogy válthattak róla...Amúgy a kis kedvenc sem fog már sokáig ficánkolni, szóval előbb-utóbb váltani kell. Nekem szerencsére nincsen a megszokással gondom, illetve kb. semmilyen érvet nem tudnék mondani, hogy mondjuk otthon mért kellene a régebbit használnom. Nincsen benne számomra semmilyen nélkülözhetetlen funkció, illetve W vonalon a 8.1/10 bőven megfelelnek az igényeimnek.
(#13):
Próbálgattam én is, illetve a többi klónt szintén. Viszont engem ezek (egyelőre) nem igazán győztek meg desktopon.(#58) Dave™:
Az újabb Windowsokban több a beépített (inbox) driver, illetve azoknak natív USB 3.0/3.1 támogatása van. Míg a Win7-ben kevésbé, illetve ahhoz kb. mindenhez külön drivereket kell felpakolni. Sőt, volt akinél még a 2.0 portok sem működtek, amíg nem rakta fel a 3.0 drivert. A Linuxot meg ismered. Illetve azokban is natív USB 3.0 van, sőt az újabb kernelek már a 3.1 Gen 2-t is támogatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest