Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
az a nagy büdös helyzet, hogy Erdély gyönyörű (tudom, ez Partium. akkor is)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Xarina
aktív tag
Nagyon szép képek. Nem ismerem ezt a környéket, de a beszámoló nagy kedvet csinált hozzá.
-
wizzgeri
tag
húú de gyönyörű... visszatalálós hozzászólás
-
Redneck
nagyúr
Nagyon jó képek, kedvet kaptunk hozzá!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
-Skylake-
addikt
válasz Bluerainbow #33 üzenetére
Elismerésem, nagyon korrektek.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
Ezek ND szurovel keszultek, vagy csak ennyire sok rajtuk az utomunka ?
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
nicu71
addikt
csodálatos táj /szivem csücske Nagybánya ,Máramaros és környéke,egyszer voltam csak sajnos
és fantasztikus fotók,gratulálok! <3"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
-
-
Gerasz
aktív tag
Köszi a színvonalas bemutatót!
A színeket néhol bántóan természetellenesnek találom a fényképeken.
-
ham_
tag
Nem gondoltam volna hogy más Rozsály is van (Rozsály községet ismerek Sz-Sz-B megyében)
-
ScrapUnit
aktív tag
Egyszer megnézem ezt a szép helyet! Köszi a bemutatót!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
twingers
tag
Remek kedvcsináló, köszi!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz Aprósólyom #19 üzenetére
Két éve vagyok Google partner , kb. 800 képem van feltöltve , 3,2 millió megnézéssel. Amit ide meg a fb-ra illetve a weboldalunkra feltöltök , az mind fent van a google-n is.
[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Aprósólyom
addikt
Szép környék! Köszi, hogy megosztottad velünk! Fel lehet tölteni valamivel nagyobb képeket is? Nem tudtam rákattintani a képekre. Egy picivel nagyobban szívesen élveztem volna őket.
Szerk.: Ááá, megvan! Meg kell nyitnom új lapon.
Én javaslom, hogy a google maps-el is tedd elérhetővé, hogy mikor a területen jár a kereső, akkor mutassa a képeket. Monjuk nem tudom, hogy kell, de én szoktam használni. Geotagging vagy mi a szösz... Úgy biztosan mégtöbb nézettséget lehet elérni.[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
-
flymi
addikt
-
-
Aztán amikor odamész, sehogy nem néz ki Plusz mind 20km autózás, ami egyrészt drága, másrést nehéz tervezni, ha időjárási helyzetet akarsz elkapni (ja, én nem túrázni járok, hanem fotózni, és ennek kapcsán kell csak néha gyalogolni pár km-t).
Amúgy ja... Mór mellett van pár bányató, de az is pont az a távolság, ami már fáj, és egy helyszín kiismeréséhez párszor ki kell menni (pl. éjjel csak olyan helyre megyek, ahol már voltam nappal...)
Bakony már helyből túl messze van :S Nem sok pénz jut ilyesmire, meg autózgatásra.Alföld ja Amúgy ott is vannak szép helyek, ahogy elnézem egyesek képeit
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Grat! Rohadt jól néz ki, kár, hogy pont olyan messze van, ami már túl sokba kerül nekem... itt az ország közepén semmi ehhez fogható nincs.
Mutogatni való hater díszpinty
-
beteg
őstag
Úú de szép hely! És kjó képek! Grat!
Csak futni kell!
-
pomorski
őstag
Köszi az érdekes írást és a gyönyörű képeket!
-
válasz Bluerainbow #5 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokan szeretik a Logouton a túrázós cikkeket, ezért szerintem nyugodtan küldd el máskor is ezeket címlapos írásnak.
-
wetomi
aktív tag
válasz Bluerainbow #5 üzenetére
Pár éve tavasszal nekem is volt egy sor túrázós személyes bejegyzésem, amit végül Kalandor kérdésére feldobtam címlaposnak. Kezdetleges szövegek és kettő esetén még minősíthetetlenül borzasztó fényképek is vannak benne. Akkor sem voltam rájuk büszke, de bíztam benne, hogy valakinek felkeltem az érdeklődését a túrázás iránt. Még az oldalamon fent vannak.
A Te anyagaidban ugyanakkor minőségi és gyönyörű fényképek vannak a többségünk által ritkán, vagy nem látott tájakról. Nem cifrázod túl az írást, mégis élvezetes és informatív. Az Erdélyre biztosan sokan kíváncsiak, köztük én is.
Egészében véve bátran állítom, hogy gondolkozás nélkül küldheted a címlapos cikkeket!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Köszönöm szépen a kedves szavakat. Feleségemmel kb. 2 éve foglalkozunk hobbi szinten fotós túrázással. Eddig nagyrészt csak a Facebook-on lehetett olvasni és nézegetni túrabemutatóinkat. Nemrég elinditottuk a blogger oldalunkat is. Aztán 2 hete ide is kitettem az egyik cikkünket. Eredetileg címlapos írásra gondoltam , de aztán arra gondoltam , talán nem elég nivós és nem felel majd meg az elvárásoknak , így mielőtt még korrektúrázásra jutott volna , töröltem és felraktam sima blogposzt -ként. Az eredmény siralmas volt , szinte alig nézték meg páran. Konkrétan 100 látogató 14 nap alatt. Aztán Kalandor kérdezte , miért vettem le a címlapos írások közül ? Mondtam neki , nem voltam biztos magamban és mivel ilyen kevés embert érdekelt blogposzt ként , valószínűleg nem is folytatom. Talán az a gond , hogy Erdélyi vagyok és nem jó a célközönség. De közös megegyezés alapján , úgy döntöttem , adok még egy esélyt a dolognak és egy másik cikket (ezt) is kiraktam - ezúttal címlaposnak. Nos határozottan megérte.Egy nap alatt 500+ látogató. Talán mégis érdemes itt is publikálni a túrabemutatóinkat. Köszönöm szépen a pozitiv visszajelzéseket , igazán köszönöm. Ami a fotókat illeti , tisztában vagyok vele,hogy nem vagyok profi fotós , messze nem , amatőr hobbifotós vagyok , autodidakta módon tanultam amit tudok. Igyekszem átadni a látványt és képek formájában is kedvet csinálni a túrázáshoz , illetve bemutatni a természet szépségeit.
[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Apika
addikt
Csodálatos!
-
lev258
veterán
Ide úgy látom, el kell majd menni.
Köszi!Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
Balu972
aktív tag
Ez gyönyörű volt! Köszi, feldobta a napomat!
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
func93
senior tag
Üdv!
Gratula a képekhez, eszméletlen szépek.
Én sokat túrázom, de ezt felírtam a naptárba míg jó idő lesz, nagyon szép a környék.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest