- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, észrevettem a másodikon is a Thunderdomeos beütést.
Az eleje az 1-5 Megamix-re emlékeztetett, aztán erre a borzalomra váltott, bár ebben a "mix"-ben még nem hallottam.Kashmirben (K2) időnként vannak hardcore bulik.

-
A@ron
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Látom, gondolom.
Tulajdonképpen a második hang is valami thunderdome utánzat akart lenni, de végülis így jött ki.jozzenék ebben a stilusban amit ismerek:
Thunderdome - Army Of Hardcore
Vanugenth The 5th - Pussycat -
-
A@ron
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Talált, süllyedt

-
LOL
Az első "hang" bejövős.
Csak nem Thunderdome?
http://www.youtube.com/watch?v=3VdTz3be3Pc&feature=related -
A@ron
tag
Szplötty: nem tudott mit csinálni szabadidejében... ő nem úgy állt hozzá a számítógéphez, hogy be kéne kapcsolni, és csinálni valamit, hanem kívülről igazgatta meg kicsit... Ugyanúggy, ha szar volt a gép,. akkor nem kereste a hibát, hanem inkább megnevelte néhány jól irányzott csavarhúzócsapással, aztán hívott át engem, hogy csináljam meg...
ttower: majd személyesen, hosszú történet...
vPhis: vinném én, de ez poénabb így... Úgy kéne beszúrni, hogy kirakni, és kandi kamerával figyelni, hogy ki mit kezd vele

-
vPhis
tag
Híradóba volt, hogy német 4-5 éves gyerekek "atomerőművet" építettek. Annyi volt a lényeg, hogy internetról kinyomtattak ilyen matricákat, és a számítógépház darabjaira ráragasztották (Deja Vu, mi?). És a szomszédok azt hitték hogy tényleg radioaktív anyagok vannak az út közepén, és hát lett belőle nagy felhajtás, de kiderült az igazság.
Szóval most vigyed ki azt a házat az út közepére, kérlek! -
A@ron
tag
A házért ajánlatokkal lehet keresni

Egyelőre félig-meddig jegelve van, de jó ajánlattal elviheted. (érdeklődtek már, de konkrét árajánlatot még nem kaptam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tulajdonképpen a második hang is valami thunderdome utánzat akart lenni, de végülis így jött ki.

Csak nem Thunderdome?