Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Robez88! Ne szívd mellre
3 nap múlva emlékezni sem fogsz rá, no fátylat rá de gyorsan. Ha tudnád, hogy én, milyen torzsalkodásokon mentem keresztül, amikor kezdtek az emberek beszállingózni a netre és jött az adsl
Ezt figyeld:
[B]Az aproNeten feladott hirdetesedre az alabbi valasz
erkezett:> > Hardver & Szoftver - Egyéb részegységek (2004-01-18)
> >
> > Origi Mapower MAP- N591D- 02FE 9 férőhelyes,
> > 50pin- es külső scsi ház, 300W- os táppal
> > 15küvecs, ramotprocit beszámítok,
> > elérhetőségeimet a linken találod.Na te kis köcsög!
Tedd fel ezt is a primitív kis oldaladra, de csak amíg meg nem látogatunk!
A címed megvan, persze nem nehéz megtalálni, a buzi arcodat meg felismerjük úgyis.
Eddig csak a hülye szövegedet rühelltem, de látom a közzétett válaszaidból hogy nagyobb seggfej vagy mint hittem.
Az áraid kurva magasak, ez nem zavar legfeljebb nem tudod eladni a cuccokat.Aki ajánl valamit annak nem válaszolsz, nagy a pofád, fárasztó baromságokat írsz az oldaladon, azt hiszed jópofák a képek meg érthetetlen dumák amiket nyomsz.
Te primitív paraszt!
Vegyél vissza az arcodból, vagy majd én és még egy-két rajongód leszabályozzuk a dolgot.Te kis geci, vágd magad kussba azt ajánlom![/B]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest