- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amíg válaszoltál, én szerkesztettem, ne gyárts konteókat. De nem is ez a lényeg.
Nem értek a telefonokhoz, de fél milla égeti a zsebem, hogy új készüléket vásároljak. Nem olvasok utána, vagy nem kérem ki hozzáértők véleményét azzal kapcsolatban, hogy ennyi pénzért mi felelne meg leginkább az igényeimnek. Hülye vagyok? Talán. Konzumidióta? Igen.
-
Syl
nagyúr
Akár olyan opció is lehetséges, hogy majd a Mikulás hoz neki gyorstöltőt kábellel
(#278) Giovan!
Igazad van, nem bonyolult. Főleg ha az Apple marketinggépezete kellően átmossa az ember agyát. Én azért ennyire nem esek hasra előttük, szeretek józan(abb)ul gondolkodni.
Oké, ne adjanak töltőt. De legalább ne próbálják megideologizálni ekkora BS-sel! Akkor rakjanak szabvány Type-C lyukat a telefonra és kész. De neem. ők ragaszkodnak a nyomorult pár dolláros licencdíjukhoz is. Egyszerűen hülye aki nem látja, hogy itt csakis az extra 20 dollár pénzről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Facebook és Messenger
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hővezető paszták
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest