- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Az akartam mondani, PC-s hasonlatnal maradva, hogy nem tudom, mit csinal a KB47384354, de a gyartotol jon. Sot, ha veszek valami alkatreszt a gepbe, annak a drivere is vagy MS, vagy az alkatresz gyarto drivere. Egy Linux disztronal meg sokszor 0 a support, valahonnan, forumrol talalok megoldast, amit valahonnan letoltok. Androidnal is jartam mar hasonloan. Es en ez utobbitol rosszabbul alszok. Haver meg szemrebbenes nelkul bele tolt ilyet kartyapc-be, ami utana felkerul egy ceg halozatara, csatlakozik a vallalatiranyitasi rendszerre... no mind1, ez mar nagyon OFF!..
-
tvamos
nagyúr
Igen, ez egy erdekes megkozelites... Arra jottem ra az elmult par ev alatt, hogy senki nem tudott ez iranyu kerdeseimre megnyugtato valaszokat adni. Az pedig egy eleg fura helyzet, ha mediafire, meg istentudja honnan letoltott modulokat forditok be a rendszerembe, hogy megfeleloen mukodjon. Nekem egy alapitvany biztonsagi szabalyzata nem nyujt biztonsagerzetet.
Ha egy nagyobb gyarto ( TI, Freescale, ST) oldalarol toltom le, az meg csak-csak rendben van / ad nemi biztonsagerzetet. Meg ha csak latszolagos is.
Regen, amikor letoltottem valamit a "http://sourceforge.net/"-rol, megcsinaltam, amit kell, bepattintottam a kis nyolcbitest a foglalatba, oszt jovan.
De mostanaban olyan dolgokkal maszatolunk, (en is,) hogy as'se tudjuk, mi az eredeti forras, hany kezen ment at.
Persze, igazad van, nem ismerem az alapokat sem, nincsenek szamitastechnikai tanulmanyaim, nem is tudok mast, mint egy par 10 oldalas getting started guide alapjan android kernelt forditani... meg guglizni... de vajon hanyan lehetnek meg igy ezzel!.. -
tvamos
nagyúr
Ellenben ha barki mokolhatja a kernelt, az nem tul biztonsagos.
Sajnos latjuk a Windows-zal is, hogy az mennyire biztonsagos....
Kivancsi vagyok, mikor robban ki valami linuxos botrany.
// Mert ugye ott biztonsag csak isten-bizny-ra van!"Továbbá érdekes tud lenni egy ekkora rendszer forrását böngészgetni, lehet belőle tanulni."
Hat ez meg sosem tort ram... mondjuk szamomra egy driver erdekesebb tud lenni.
(Open source driverek meg vannak win ala is, fuggetlen attol, hogy eddig ilyet sem csinaltam) -
tvamos
nagyúr
Azok a gcc-k direkt arra a platformra keszulnek. AVR, ARM... Esetleg mar rogton ugy adjak, hogy valamilyen lib. keszlettel ossze is van csomagolva. En csak ilyeneket hasznalok. Illetve nem feltetlen gcc-t. Mert windows alatt a masok a lehetosegek. (De tegnap tobbszor is forditottam x86-on ARM-ra. Jo volt!)
Nagyon jo, es reszletes a cikked, nagyon tetszik! Kedvet kaptam kiprobalni... no, majd ha lesz idom... talan...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest