- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Igen, ez egy erdekes megkozelites... Arra jottem ra az elmult par ev alatt, hogy senki nem tudott ez iranyu kerdeseimre megnyugtato valaszokat adni. Az pedig egy eleg fura helyzet, ha mediafire, meg istentudja honnan letoltott modulokat forditok be a rendszerembe, hogy megfeleloen mukodjon. Nekem egy alapitvany biztonsagi szabalyzata nem nyujt biztonsagerzetet.
Ha egy nagyobb gyarto ( TI, Freescale, ST) oldalarol toltom le, az meg csak-csak rendben van / ad nemi biztonsagerzetet. Meg ha csak latszolagos is.
Regen, amikor letoltottem valamit a "http://sourceforge.net/"-rol, megcsinaltam, amit kell, bepattintottam a kis nyolcbitest a foglalatba, oszt jovan.
De mostanaban olyan dolgokkal maszatolunk, (en is,) hogy as'se tudjuk, mi az eredeti forras, hany kezen ment at.
Persze, igazad van, nem ismerem az alapokat sem, nincsenek szamitastechnikai tanulmanyaim, nem is tudok mast, mint egy par 10 oldalas getting started guide alapjan android kernelt forditani... meg guglizni... de vajon hanyan lehetnek meg igy ezzel!..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 2042
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 6
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest