Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Azért egy normális bejárati ajtó 100-150től kezdődik
Amúgy tényleg olcsó, tényleg ház, családi ház.
De azért nézd meg erre felé, külvásoban 10-15 milláért már tényleg házat lehet kapni. Ami ki is néz v.hogy. Most nemtok linket keresni mert b.nőm be van sértődve amiért megint itt ülök... De amint lesz időm mutatom mire is gondoltam. -
Carpio
tag
Hello szomszéd! Micsoda meglepetés.
Én innen, a párom pedig innen származik. Errefelé már kicsit barnább a helyzet. De az ingatlan árakat meg tudom erősíteni.
Munka szempontjából két lehetőség van: Szolnok (kb.35-40km) csuda egy lélektelen hely (itt tanultam 6 évig, tudom) és Jászberény ( munkát bárki talál aki akar, de a várost egy multi és két nagyvállalkozó tartja kézben, így a bérek a béka segge alatt vannak, tiszta maffia), így hát elmenekültünk legfőbb (és legkoszosabb, legbüdösebb, legélhetetlenebb) városunkba.A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
Dany007
veterán
hja...Tényleg kicsit meglepő 3 milláért. Bár a másik ház egy kicsit lepusztultnak tűnik. Azt az ajtót sz.tem még soha nem cserélték...40éves
Ráadásul ez is a "világ végén" van.
Szal én jobban szeretek városban, max külvárosban élni... Nem bírnék egy ilyen "elveszett" kis falucskában lakni. Még akkorse ha ilyen olcsó. Más kérdés, hogy annyi pénzért mit kapok. Mert városban semmit se... De az a ház is hááát... -
Crystalheart
őstag
Akkor csak simán nincs arra semmi
Jó, viccet félretéve, megeshet az ilyen, p ha valaki csak nagyon gyorsan túl akar adni a házon. De amit tényleg megéri megvenni, azt hamar elkapkodják az ingatlanbefektetők, én úgy vettem észre :|
Ui: a mi házunk félkész és majdnem 25-30 milliót ér. Pedig lepukkant, és még rá kelelne költeni valami 10 millát. Viszont itt Őrbottyánban valamiért ilyenek az árak.
-
bambano
titán
Attól szalad most a kínai szekér annyira, mert nagyon alulfizetik a munkaerőt és ezért olcsóbbak a kézi erőt igénylő termékeik. Megéri áthozni Európába, Amerikába. Áramlik be a pénz, valamilyen sebességgel fejlődik a kínai társadalom, jönnek az igények. Elkezdtek pl. autókat gyártani belső piacra. Mihelyst sok autót fognak eladni otthon, megugrik az üzemanyagok ára (ezt már érzékelhetjük) és rögtön drága lesz szállítani. Egyből lőttek a nagy bevételnek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Viszlát
addikt
Nyilván úgy nem lennék az, de éppen azt írtam, hogy számomra az az állapot elegendő a boldogsághoz, ha nincsenek ilyen jellegű gondjaim. Ez nekem valóban annyit jelent, hogy legyen mit enni, nem azt, hogy legyen pénzem még hónap végén is a Hiltonban kajálni. Ehhez pedig nem kell milliókat keresni, sőt.
De azért ez nem ilyen fekete-fehér. Ha például azért nem jutna enni hónap végén, mert lenne 3-4 lurkóm és azoknak kéne, akkor boldogan lemondanék az ő javukra az ételről
bambano: dehogynem, de itt most a pénzről van szó, nem a sikereinkről
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Volt, hogy három napig nem ettem, mert nem volt pénzem és egy idegen városban éltem, ahol senkit nem ismertem. Három napnyi éhezés után gyalogoltam 4,5 km-t a melóhelyemre, hogy felvegyem a fizut, bementem az első közértbe, vettem magamnak 5 kiflit, egy kakaót és 20 dkg párizsit. Megettem, jóllaktam, boldog voltam.
Aztán volt sikeres vállalkozásom, amivel annyi pénzt kerestem amiről sose nem is álmodtam volna. Egy nap felültünk két barátommal a repülőre, megebédeltünk, kávéztunk egy európai nagyvárosban és hazajöttünk. Persze, jó érzés volt, de nem okozott különösebb örömet.
Jelenleg úgy élek, hogy a szükségeseken felül jut egy-két extrára is és nekem ennyi elég. Nem hiányzik a nagy pénz és örülök, hogy stabilan megvan a betevőm.
mod: jelenlegi céljaim pedig nem anyagi jellegűek, így ez a terület már nem foglalkoztat.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest