Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Véletlenül se akarok újra belemenni egy ilyen jellegű vitába.
Az apróbb hiányosságokkal szerintem meg lehet békélni. Az ára pedig igen barátságos. Főleg, hogy ez nyitóár. És az Applel ellentétben itt fél éven belül is várható árzuhanás. Akkor meg mégjobban megéri.
De az Apple is teljesen jó. Itt már olyan apróbb különbségek döntenek, aminél már teljesen felhasználófüggő kinek mi éri meg azt az adott összeget. Nekem pl évek óta hiányzik az Apple féle érzés
meg az a frankó érintőkijelző. Viszont egyszerűen nem ér meg nekem annyit és az andoridos megfelelője se annyival rosszabb, hogy azt én kifejezetten észrevegyem átlagos használat közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Guild Wars 2 (GW2)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg az a frankó érintőkijelző. Viszont egyszerűen nem ér meg nekem annyit és az andoridos megfelelője se annyival rosszabb, hogy azt én kifejezetten észrevegyem átlagos használat közben.