Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Az oldal szerint az Apple negyedéves jelentéseiből. Utóbbiakat nem néztem. Viszont most javítok. Nem 200+, mert nem negyedévenként ennyi, hanem ez göngyölített, tehát az összes, a negyedévi eladásokkal emelkedő mennyiség. Ezzel együtt is ma már 80+ millió tablet nem a forradalom előszele.
És még egyszer (ha már nem olvassátok vissza) nem azt írtam, hogy az MS ezen nem tud nagyot kaszálni, és nem lesz MS tablet dömping. Pusztán a "forradalom" kifejezésre reagáltam. A forradalomról maradt le. És az MS-nek nem az áttérésért kell harcolnia, hanem a piac minél nagyobb szélesítésében reménykednie. Amiben nem nehéz.(#214) NZKK
"Nyilván neked az Apple jelenti a forradalmat"
Nyilván...
-
attila9988
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
A gond az, hogy a csempe még csak nem is asztalelem. Ha az lenne, akkor nem kellene külön menüként behívni. Ezért mondom azt, hogy olyan furcsa ez az egész, hogy a win7 -re rá van ültetve egy tablet os. Gyakorlatilag erről van szó, és ezzel együtt el is van rontva a korábban jól működő, kézreálló felület.
Kíváncsi vagyok, hogy a windwos 9 -re mi lesz ebből. Arra meg pláne, hogy a nem oem kierőszakolt eladások kivételével mennyire lesz sikeres ez a 8 -as... -
FTeR
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
az api neve WinRT, habár úgytűnik a arm-es verzió is ezt fogja kapni.
az NT meg "new technology" keresztséget kapta anno a marketing osztálytól...egyébként úgytűnik, hogy a Modern UI csak dev fronton lesz emlegetve, a pórnép a windows8 ui-val fog találkozni.
-
attila9988
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Az a gond, hogy nincs neve a felületnek, az API-nak, így nincs neve a platformnak.
- Gagyi win8 ui
- Gagyi win8 appA normális alkalmazások meg maradhatnak a régiben.

-
oO7
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
az API neve WinRT (Windows Runtime), az appokat pedig Windows Store Appoknak szokták nevezni, a dizájnnyelv meg Metro volt ugye, de ez a brand foglalt szóval most "Windows 8 stílusú" vagy "Modern" felületként szokás rá hivatkozni...
-
törölt tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Inkább azt kellene aki kitalálta,hogy a Metro az egy védett márkanév, és aki miatt ebből kifolyólag megkellet változtatni .
-
kispx
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Azt tudom, de a metro felületet átnevezték modern ui-ra. És azt kérdeztem, hogy a metros appokat mire nevezték át?
-
kispx
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Lehet kergetni, mert az a hivatalos neve

Szerk.: A Metros appoknak mi a hivatalos neve? Ha már felvetődött a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest