Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
Eddig aki használta szerintem ugyanúgy használni is fogja aki pedig nem az továbbra sem hacsak nem valami orbitális változáson megy át.
-
VIC20
őstag
Ideje lesz valami nyílt forrású alternatíva után nézni. (Tudom, tudom: már korábban is ideje lett volna...)
-
Jó vásár volt, egy néhány userrel több lett akit az MS így el tud érni. Marketing szempontjából sem elhanyagolható...
-
Gregorius
őstag
nem pont ez a baj?
Személy szerint örülnék neki, ha a Microsoft erősítene cross-platform fronton (amit nem fog), de a lényeg, hogy a Moonlight fejlesztését a Microsoft legjobb esetben is csak kívülről támogatja, nem vesz közvetlenül részt benne és erre nem is tett ígéretet.Miguel nem a ms alvállalkozója?
Nem a vallási hovatartozására utaltam, hanem a jogi helyzetére. -
weiss
addikt
Amúgy akkor mi van, ha pl. Üzbegisztán azt mondja, hogy neki ez nem tetszik, nem hagyják jóvá a felvásárlást.
-
az árukapcsolás vádjának azon felére nem tettek semmilyen tagadó ígéretet, hogy a windows-ban kivakarhatatlanul benne lesz a skype?
-
tuser
aktív tag
"... A vállalat arra is ígéretet tett, hogy folytatni fogja a szoftver fejlesztését a rivális platformokra is."
Khmm ... moonlight style ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)