Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Veled vagyok én is! Nőiesebb egy nő magassarkúban, persze nem kell mindig hordani, mert elhiszem, hogy kényelmetlen, meg nem is egészséges hosszútávon, de sexi
De!
Én is meg tudok őrülni a tornacipőtől, az annyira nem tudom, "idegen" szerintem egy nőn... a másik, amit utálok és hányni tudnék tőle az a rocker lányokon a bakancs... nyáron is, uhh, undorító! Fúj...
Lányok! Van edzőcipő, papucs stb. nem kell ilyen igénytelenségeket felvenni!
Én tornacipőt férfiként se vennék fel soha, igénytelen és olyan "csorós"... a bakancsot azt is tessék elfelejteni, attól, hogy a rock zenét szereted még nem kell férfinak öltözködni! Biztos van, akinek ez bejön, de tőlem lehet akármilyen szép egy nő, ha nyáron is bakancsban jár, ahhoz bottal se nyúlnék. -
mephi666
nagyúr
na mutatok én is valamit... íme a cipellőm:
...és az erősebb idegzetűeknek megmutatom, hogy járt a nagylábujjam, amikor focizás közben ráugrott egy 100-120kilós ismerőr
íme (megtekintés csak saját felelősségre) (először befeketedett a körmöm, majd pár hónap után félig leesett... a másik fele meg "kicsit" leszakadt, amikor beakadt valamibe...)
-
Bling95
őstag
Nekem nem nagyon jön be a magassarkú , bár nem a cipőt nézem egy csajon
nekem eddig a kedvenc cipőm egy adidas adiracer volt (nem ebbe a színbe)[IMG:/dl/upc/2009-10/16/193757_m1dxriopnjhzlowa_adi-racer.jpg]
[/IMG]
-
Zolás
addikt
Ha birod a kemény dolgokat keress rá hogy a kínai hagyomány szerint minél kisebb a férjhez adandó leány lába annál többet ér. Ha olyan mint a bányarém akkor is! A hagyomány szerint a kislábú nő-asszony szerencsét hoz urának. Igy igen fiatal korban eltörik a kislányok lábfejét és kis cipőkbe szoritják bele hogy kicsi maradjon.
Ezek szerintem bármilyen magassarkú miatti lábcsunyaságot felülmulnak.
-
Balage21
tag
Nah én ennek pont az ellenkezője vagyok.Tornacipőben vagy bakancsban tornázzunk és kiránduljunk. Sztem igenis egy magassarkú cipő nagyon sokat tud dobni egy nő megjelenésén. Sokkal kívánatosabbá tehet egy nőt, nemcsak a kinézetével.Gondolok itt arra hogy ezeknek a cipőknek a viselésével megváltozik a tartása, járása a nőknek..Azt viszont aláírom, hogy az extrém magas sarkú inkább a hálószobába, mint az utcára.
-
Khan13
senior tag
Kimondottan nem szeretem a magassarkút hordó lányokat, tűsarok pedig szóba sem jöhet. A 2-4 cm-es emelt sarok még elmegy, de több ne legyen.
Csak ott bukik a dolog, hogy ha egy nő igényes és elegáns akar lenni, akkor meg kénytelen tűsarkú cipőt hordani
Hülyeség! Ha valaki nem elegáns, a magassarkútól nem lesz az, ha az, akkor nem kell magassarkúMagasított sarok dobhat a dolgon, azt aláírom, de a túl magas, az ront szerintem.
Összességében inkább tornacipő vagy bakkancs (persze jöhet minden kényelmes és normális lábbeli).Persze én egy, a ritka különleges fiúkhoz tartozom, akiknek szinte sosem az jön be, ami az átlagnak
-
fordfairlane
veterán
A magassarkú cipő kényelmetlen, inkább alkalmi cipő, mint hogy abba járj mindennap iskolába. Ha egész nap ülsz, akkor sem tesz jót a lábnak, de ha mozogsz is, akkor szinte lehetetlen lehet benne megmaradni. Egyébként attól tartják vonzóbbnak a férfiak, hogy a magassarkú cipő hordásakor a nő vádlija összehúzódik, kicsit megfeszül a comizommal együtt, így szebbnek hat.
-
tildy
nagyúr
Tévedés, gyerekkorom óta ilyen a lábujjam, pedig szinte sosem volt amolyan tipikus női cipőm, ami forgatná nagyujjamat. Hegyes cipőm meg végképp nem
Szóval fiúcipővel sem kerülhető el, ha valakinek ilyen a genetikája.
(ráadásu fel is áll a nagylábujjam, ezért még a bőrcipőim is rendszeresen kilyukadnak a nagylábujjamnál, hiába vágom a körmöm, kikezdi. )az amorf hüvelykujjamar már inkább meg sem mutatom (szélesebb mint hosszabb rajta a köröm)
-
Kloden
senior tag
...tehát dagi nőknek magassarkút! (kb 50km-es sarkú elég is lenne hogy feleződjön a súlya
) Tehát nincs kövér nő csak túl rövidsarkú!
A témához hozzászólva: Egy nő tudjon magassarkút viselni ha kell, nagyon nőies tud lenni. De nem minden nőnek áll jól, ők NE erőltessék semiképpen mert lelombozó látvány.
Az olyan nőktől meg egyenesen a falnak megyek aki még biciklizni is magassarkúban megy el a barátjával, (konkrétan egy ismerősöm barátnője) mert azt hiszi attól lesz nőies vagy én nem tudom. Egy nő legyen nőies sportcipőben is. -
malwy
senior tag
Gecc pont ma zakózott egy csaj lefelé menet a lépcsőn... Kitörött a drága sarok
-
dabadab
titán
"node hogy a testsúly megváltozna..."
Pedig tenyleg: magasabbra kerul a test tomegkozeppontja, ezlatal tavolabb lesz a Fold tomegkozeppontjatol, ami miatt gyengebb lesz koztuk a tomegvonzas (mivel az a tavolsaggal negyzetes aranyban csokken) igy aztan voila!, csokken a sulya (5 centis saroknal 0,0000008 szazalekkel).
-
NoLF
veterán
"Megváltozik a testsúly és még csak nem is kényelmes hosszú távon."
a mondat második felével maximálisan egyetértek, és alá is írom. node hogy a testsúly megváltozna...
-
Dany007
veterán
Na ez se gyenge. Ilyen nálunk is volt divat akkoriban. Szerencsétlen gyökerek majd kiestek belőle menet közben...
Jaaaj meg a slusszpoén, amiért mindig pofánröhögtem őket az az, hogy a barmok kitömték a cipőt zoknival! Meg újságpapírral meg ilyenek!Nagyon gáááz.
A kis rózsaszín szívecskékkel meg méginkább.Sőt, mondok jobbat, ez a stílus mizéria is iszonyat gáz. A rocker, punk, deszkás, alteros, diszkós, mivanmég... Szal gáz. Öltözzön mindenki úgy, ahogy jól érzi magát, viszont legalább súrolja az igényesség és a kultúra határait.
De zoknival kitömni egy cipőt csak mert úgy menőbb... negatív iq-ra és erős befolyásolhatóságra utal... Szvsz. -
szablya
aktív tag
Hát igen, az egész sulinkban egyetlen csaj jár ilyenbe
Viszont nálunk most a deszkáscipő a divat
Na azt mondja meg valaki, mi ebben a menő? Olyat is gyakran látni, hogy miniszoknya, s deszkás cipő. Könyörgöm! Ráadásul aki ilyet hord, annak általában fogalma sincs arról, hogy például mi az a hiphop. Egy deszkás/rapper csajtól más, de sok diszkós liba deszkás cipőben... Róluk a hányásra asszociálok -
DrGonzo22
őstag
Pedig nagyon egészségtelen. Egyik nagyanyám főként magassarkúakban járt, meg lehet nézni mi lett a vége. Rengeteg lábfej-probléma és deformitás, hátfájás, görnyedtség viszonylag fiatal korától fogva (50). Idős korban (70+) pedig mindez a köbön. Összes többi nőrokona problémamentes, a kilencvenhárom éves anyja azt se tudta, mi az, hogy hátfájás. Kár volt egy amúgy kifejezetten szép magas, és vékony női alakot idő előtt tönkretenni.
-
Zoz
őstag
A hétköznap viselt tornacipő szerintem baromi igénytelen és ronda, az ilyen csajon keresztül nézek.
Szerintem a 10 centi tűsarok és a tornacipő között még rengeteg variáció található, van köztük bőven olyan is ami szép, nőies, mégsem kényelmetlen. -
-
Magnum_
nagyúr
az én barátnöm nagyon nőies, a hétköznapokban tűsarkú cipőket hord, nekem nagyon tetszik, tudja használni is, így a tűsarkúra savazok. (ha annyira egészségtelen lenne, nem hordaná. pont)
mod: bár az elmult hetekben sokat rohangált és vet egy lapos sarkú "rohangálós csizmát"... de a nőiesebb fajtából.
-
szablya
aktív tag
Ami nekem bejön: miniszoknya, fekete tornacipő (lehetőleg Konzerv).
Utálom a magassarkút! Még jobban utálom, ha valaki nem tud járni benne.
A magassarkút be kéne tiltani! Na jó... Alkalmakkor, színházba, meg ilyen helyekre jöhet. Meg az alacsonyabb sarkú csizmák sem ANNYIRA vészesek. De amelyik csaj rendszeresen magassarkúban jár gimibe, az nálam már alapból le van írva, hogy hüe pcsa.
-
rudi
nagyúr
Az a tornacipőt, amire Te gondolsz, eredetileg a Converse találta ki jó régen, és később egy amcsi kosaras (Chuck Taylor) révén vált eléggé ismertté. A nem kínai-óccó verziók egészen kényelmesek is tudnak lenni.
Ami a magasarkút illeti, nyújtja a lábat, karcsúsít, kecsesít, de valami tanulmányban olvastam, hogy "jól" eltalálva benne a lépést még mikro agyrázkódásokat is okoz.
-
Dany007
veterán
Kiegészítem magam
Hm, azért mi sem esünk túlzásba a magassarkúk kapcsán. Nem kell éjjel-nappal abban járni.
De persze az a tornacipős dolog, amit írtál tényleg érdekes. Annak is meg van a módja, helye, meg ideje.
Én igénytelennek tartom. Vagy inkább nem ízlésesnek. Nemtom megfogalmazni, elnézést.
Lehet azért, mert anno, amikor én jártam suliba (nem olyan rég 5-7 éve) ez a fajta tornacipő, amiről tettél be képet, még tényleg csak tornacipő volt. Sőt, az igényesebb emberek fogtak egy régi, használt puma, vagy adidas sportcipőt, és inkább abba jártak tesiórára, mert kényelmesebb volt.
Aztán nemtom mi történt a világgal, de pár évre rá, asszem utsó éveimet nyomtam a suliban, amikor divatba jött ez a tornacipőbe iskolába járás. Talán először rockereken láttam, aztán szépen sokan átvették.
Fogalmam sincs miért. Én is éveken át tesiztem ilyen cipőben, és katasztrófa. Pár kör után elkopik a talpa, elkezd szakadni... Arról nem is beszélve, hogy olyan vékony, hogy hidegebb napokon bizony a talpamon éreztem a hideg aszfaltot miközben futottuk a köröket...
Arról nem is beszélve, hogy csúnya. Esztétikailag egy nulla. Amit persze nem lehet neki felróni, hiszen szó szerint testnevelő órákra készült. Ezért is hívják tornacipőnek, és nem sportcipőnek vagy utcai cipőnek, félcipőnek stb...Szóval nem azt mondom, hogy minden nap járj magassarkúba, szó sincs erről, de ez a tornacipő feeling szerintem nem más, mint az ész és szépérzék nélküli divat majmolása...
Másrészt, hogy nem nőies...? Hát, őszinte leszek, persze, hogy nem az. Elvégre egy tornacipő... Lehetsz nőies, divatos lapos cipőben is. Az is csak megfelelő választás kérdése.
Ettől függetlenül az eddig látott képeiden te magad eléggé nőies vagy. Nincs semmi gond az ízléseddel. csinosan és nőiesen nézel ki.
V.színű ezért is lepett meg most engem ennyire ez a tornacipő dolog -
Dany007
veterán
Egyetértek jópár előttem szólóval.
Nekem is jobban bejön a magassarkú. Nemtudom, szebb, nőiesebb látványEvvan.
-
tildy
nagyúr
Ha én magassarkút vennék fel.... Jut eszembe nincs is. Vagyis tűsarkúm nincs, vastagabb sarkú az van, max 6-7 centis...
Na ha azt felveszem, bolondon és pár magasra nőtt emberen kívűl szinte midnen nő és pasi feje felett ellátok.
Nem szeretem. Ráadásul trappolok benne.
Nem áll jól.Csak ott bukik a dolog, hogy ha egy nő igényes és elegáns akar lenni, akkor meg kénytelen tűsarkú cipőt hordani
Ez is hülyeség. Egy magas nő tud már divatszandálokat is felvenni, akár lapossarkút, vagy 2 centis sarkút is, mégis divatos marad. -
Sanyix
őstag
JUJ azok a paták ütnek. Ilyen pata alakú cipőt még nem is láttam.
Amúgy ha kényelmetlen nem kell hordani. Nem a ruha teszi a nőt, hanem ami a ruha alatt van ;)
-
mephi666
nagyúr
basszus... az a 2 "valami" egymás mellett úgy néz ki, mint 2 pata
-
Móci
addikt
Nekem tetszenek ezek a cipők a hölgyeken, bár mindennapi használatra tényleg nem valóak. Egy évben párszor, ünnepi, vagy más fontos alkalmakra jó, szerintem elég a lányoknak ennyi szenvedés.
Egyetértek az előttem hozzászólókkal, aki szép, az egy pólóban, strandpapucsban is gyönyörű, nem kell hozzá a sok körítés, smink, stb. Ritka az ilyen, de azért lehet találni... -
Zeratul
addikt
Best of magassarkú jelent a Charlie angyalaiban volt mikor sziklát másztak benne, fetrengtem a röhögéstől.
-
DrGonzo22
őstag
El kéne felejteni a magassarkú cipőket. Amúgy járni bennük szerintem nem annyira nehéz, de iszonyatosan idegesítő. Jó 10-15 éve, amikor épp akkora volt a lában, mint egy átlagos nőé felpróbáltam nagyanyám magassarkú cipőit. 5 percig nagyon szórakoztató volt, utána pedig jött a megdöbbenés, hogy a nők erre, mint lábbelire gondolnak, nem pedig mint extrém sportra. Hosszútávon nem tudom hogyan lehet elviselni.
Ráadásul az eleve magas nők nevetségesen magasak lesznek tőle. A hosszú, vékony lábú, és főleg vádlijú nők, minden más testfelépítésű nőn eleve ronda, pedig általában magasak. Igazán csak az alacsony, de hosszúkás és vékony combú, vádlijú nőkön mutat egy ilyen cipő, ők pedig nagyon kevesen vannak, ráadásul a groteszk testtartás ellen, amibe egy ilyen cipő kényszeríti a hordóját ők se tehetnek semmit, szóval rajtuk is inkább ront...
És, hogy még tovább rontsam a magassarkúak reputációját, az egész az acélipari forradalom eredménye. 20. század eleji találmány, 20-as, 30-as években terjedt csak el. Az más kérdés, hogy az 50-es évek óta a filmek, rajzok, fotók segítségével, mintegy visszadatálták ezt a típusú cipőt egész a 17. századig. Nem kell ennek bedőlni, ez egy modern, és agyament találmány, amit jó lenne a sírba küldeni - borzasztóan megcsúnyítja viselője lábát, hosszabb távon egész testét (gerincferdülés, törpülés, stb.)
-
marositech
senior tag
Érdekes cikk. Persze mi urak tudjuk (janagyrészük) hogy a tűsarkú cipő gyönyörű látvány. De nem "egészséges".
Csak ott bukik a dolog, hogy ha egy nő igényes és elegáns akar lenni, akkor meg kénytelen tűsarkú cipőt hordani. Jó nem kell 8 centis vagy mi...(hát nagy kerek szemekkel nézem, hogy a tűsaroknak is van mértékegysége...van mit tanulni a nőktől) elég a rövidebb kivitel. -
WolfheartGR
őstag
Nekem nem egy magassarkútól lesz izgalmas egy nő.
Egy nő az nő tud lenni strandpapucsban is.
Kár, hogy olyan kevesen maradtak...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tűsarok? Telitalp? 15cm?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest