Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia #195 üzenetére
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia #195 üzenetére
okéé
-
válasz
VoDaFoNe #192 üzenetére
Jahh... el.. :/
Vodi, Te nem infós családba tartozol?
Hát illik ezt?Képfeltöltésre tölteni képet?!
http://kepfeltolto.hu/i/?154195&t=img
Remélem megvan a kép home.
-
válasz
philoxenia #191 üzenetére
Aztaaaaaaaaaa... ma végre szabad a szex!
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia #191 üzenetére
utánajártam.. elveszett akép.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Thunderzolee #188 üzenetére
hopsz..
-
commanDOS
senior tag
válasz
concret_hp #184 üzenetére
Nem is a magasság a lényeg, de ha te így fogod fel, akkor nyilván eleve nem tetszik, kész.
-
Esetleg Józsefvárosi piac?
concret_hp:
Nem attól lesz szekszi, h 10cm-el magasabb, hanem, h a vádli más alakú lesz, karcsúbb, és a gyakorlatilag lábujjhegyen való járás miatt az egész test mozgása is megváltozik, kecsesebb lesz. Persze ez nem általános, inkább csak "már akinek"...De persze ez téli viseletben, nadrágban nem nagyon látszik.
Vodi csinált képet a lábáról magassarkúban, csak a szex 16+ topicban van a linkje, azt meg folyton elfelejtik kinyitni a modik. -
válasz
concret_hp #184 üzenetére
valaki kiszámolta lejjebb, hogy a testsúly tényleg megváltozik, ez fizikailag helyes
a testtömeg viszont nem változik.
-
concret_hp
addikt
"Megváltozik a testsúly és még csak nem is kényelmes hosszú távon."
asszem nem testsúlyra gondoltál
amugy nekem nem lesz attól "szexi" egy csaj, hogy 10 centivel magasabbnak látszik
-
moma
őstag
elnézést, hogy beleoffolok ide, de nincs valami hely ahol márkás cípőt olcsón lehet venni? valahol a neten vagy nem tudom
annyira irreálisan drágák a cipők, mindig ledöbbenek, amikor cipőt veszek
-
Major Major
senior tag
-
Bling95
őstag
Asszem a mai napom illik ebbe a topikba :d
hát tudjátok sulis ünnepség , ünneplő.
és pár szegény csajszi hogy botladozott a magassarkúban.
egyikőjüket úgy kaptam elUi: csajok , inkább ne kínozzátok magatokat ilyenekkel , mert annyira azért nem áll jól
persze volt aki marha jól nézett ki benne, de nap végére fájt is lába mindenkinek -
Bling95
őstag
válasz
niyabinghi #174 üzenetére
gratulálok a superstar-jaidhoz
-
commanDOS
senior tag
válasz
Úh de kemény
Az első nagyon kéne, de mindegyik jól néz ki.
Jó hogy hordassz többféle viseletet is, erről beszéltem amikor azt írtam, hogy nagyon szexi tud lenni egy nő magassarkúban is meg deszkás cipőben vagy edzőcipőben is ha tudja mikor melyiket kell felvennie meg fel is tud öltözni hozzá. Ugyanis nekem egyszerre bejönnek a vagány és a nőies csajok is -
BloodRay
veterán
válasz
Korrekt cipők.
Az utolsó még páromnak is bejönne(Jamaika rulez
!
-
commanDOS
senior tag
válasz
BloodRay #170 üzenetére
Pontosan.
Kb másfélszer akkora összegért vettem utána egy superstart és 2 éve hordom, igaz már elég elnyűtt, inkább mocskolós cipő de teljesen egyben van. Túlélt pár fesztivált is
Az egyik legkényelmesebb cipőm volt, vezetni is jó benne és nem mellesleg baromi jól néz ki.
Ha ebből a szériából kapnék még nyáron gondolkodás nélkül megvenném. Igaz most már bőven 20 felett van -
bogarfx
aktív tag
válasz
BloodRay #170 üzenetére
Jaja. Ide ez a Tankcsapda dalszöveg illik Jönnek a férgek cimü számból ami mellesleg az egyik kedvencem:
De te az orrodig se látsz,
Neked jó a McDonald's,
Neked elég ha Coca a kóla,
Te ugyanúgy tehetsz róla,Hogy átb@sztak a reklámmal,
Ezzel az Amerika-lekvárral,
Ezzel a műanyag élettel,
Ahol annyi ember tévedt el.Az a baj hogy engem is már sokszor átb@sztak ezzel az Amerika-lekvárral sajnos
-
BloodRay
veterán
válasz
commanDOS #168 üzenetére
"10ezret kiadni egy sima tornacsukáért, amin van egy converse felirat" -> Ezért röhögök én is jókat, hogy a sok majom ilyenekben feszít. Míg nekem kitart egy sok-sok kategóriával kényelmesebb cipőm 1-2 évig minimum, addig ők hány ilyen sz@rt elhasználnak...
Elnézést ha ezzel bárkit is megbántottam. -
bogarfx
aktív tag
válasz
commanDOS #168 üzenetére
Én is vettem anno egy fekete bőr converse cipőt mert már nagyon vágytam rá. Aztán amióta megvettem alig hordtam és kb el is fogom adni. Még annyi szerencsém volt hogy újonnan elég olcsón vettem és kb annyiért el is tudom majd adni. Deszkás cipőim talpa mind erősebb a conversnél és még kényelmesebbek is, sőt egy deszkás cipő sokkal szebb mint egy converse.
-
commanDOS
senior tag
válasz
Zsofiaanna #167 üzenetére
Hagyd.
Felesleges 10ezret kiadni egy sima tornacsukáért, amin van egy converse felirat.
Mert ennyivel több. Nekem volt, megvettem, mert hülye voltam,
vigyáztam rá és tartott egy nyarat...
Ráadásul nem lehet mindenkinek egyforma kényelmes ugyanaz a cipő, hisz nem vagyunk egyformák. -
Zsofiaanna
csendes tag
Én teljesen odáig vagyok a cipőkért. A szüleimnek egy rémálom velem cipős boltot megközelíteni, mert mindig találok valami nekem valót. Én nagyon szeretnék magassarkút hordani de nem tehetem meg. 177cm vagyok lapos cipőben is, és ehhez egy 10 cm-es magassarkú elképzelhetetlen. Pedig mindig is szerettem volna olyat.
Ráadásul, az az alapfelállás, hogy magas csajnak, alacsony pasi
...a barátom velem egymagasságú vagy 2-3 cm-rel magasabb, így tényleg nem tehetem meg. Ennek ellenére, a barátom is nagyon szereti ha magassarkú van rajtam, de az max 6-7 cm-es lehet...de arra mindig azt mondja hogy nagyon szexi
A tornacipők viszont sosem jöttek be...nem tudom, mi lehet a baj, de én a conversetől meghalok. Nem bírom 2 napnál tovább hordani őket ugyanis úgy feltörik a lában, hogy járni sem tudok. Többen azt mondták, hogy hagyjam, és majd betöröm a cipőt. De inkább a cipő töri be a lábam, és annyit nem ér az egész.Mit csinálok rosszul ,hogy ez a tornacipős dolog nekem nem jön be, mert mindenki másnak megfelel?
Szerintem az abszolút nyerők a balettcipők, kis sarkú vagabondok, vagy a nehéz táskás napokra a deszkásak. Egy kis sarok sosem árthat
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Kantorpe #165 üzenetére
Nincs testvére, és a gazdag apuka is kétes mert a 23 ropis cipő miatt diákhitelt vett föl. (Mi más értelmesebbre költhette volna...)
Az utolsó lehetőség viszont nem kizárt. Az biztos hogy a barátommal két óra ismeretség után elment, úgy, hogy végig ő mászott a srácra... ő meg a tűzoltó és a moslékosvödör esete szerint pár felessel felkészült a dologra és aztán hagyta magát...
Orsee81
A gond nem azzal van, amikor eleve nem jön össze. Inkább az a gond, amikor elveszel egy csinos lányt, vagy hozzámész egy helyes fickóhoz, és pár év múlva mikor ránézel, rá se ismersz. A nőknél hatalmas divat lett, hogy amíg meg nem gyűrűzik, addig kiborotválkoznak, sportolnak, fogyóznak, csinosan öltozködnek, stb. és amikor megvan az áldozat, és már biztonságban érzik magukat és a jövőjüket, akkor úgy eltesznyülnek mint állat. Majd jön még egy második hullám náluk 40 környékén, amikor újra adnak magukra, de az már nem a férjnek szól, hanem a többi baknak.
Nem mintha a férfiak jobbak volnának, mert az ő nagyrészük meg a kezdetektől fogva tesz rá hogy hogy néz ki. Most hogy még a katonaságot is eltörölték, a legtöbbjük már 20 évesen se tudja megmondani, hogy mikor csinált utoljára egy fekvőtámaszt, vagy mikor futott többet 10 méternél....
Mindkét oldalon tisztelet a kivételnek.
-
Kantorpe
tag
válasz
marcus.fenix #150 üzenetére
Szerintem van egy bombajo huga, vagy jofej gazdag apuka aki szabadulna mar a zsirmalactol.
Esetleg lenyeli ? -
lorcsi
veterán
vo9lt olyan csaj ismerősöm, hogy 25-26 évesen nem tudott magassarkúban járni, húzta a sarkát a földön...elég gáz látvány
most meg 2 kolléganőm beszélte, hogy nem tudnak pl. csizmát venni, mert olyan vastag a lábszáruk...jó a sarkos cipő, de nem állandóan
nagyon bírom, ha nélküle sem túl sokkal alacsonyabb mellettem a csaj -
zoltanz
nagyúr
Szerintem egészségtelen is a nőknek az ilyan magassarkú. Aki meg nem tud benne járni az nagyon hülyén veszi ki magát. Én a tornacipőre és a csizmára szavazok no meg a papucs.
-
Orsee81
csendes tag
válasz
marcus.fenix #156 üzenetére
Jajj...azt a szörszálhasogató...
Persze, a külsőségek is fontosak, de a tűsarkú vagy a lapos cipő csak ne legyen már szakítópróba!!!
jah...ha annyira ronda h megijedek tőle akkor nem jutunk el a reggelig- az már az elején kiderül -
tildy
nagyúr
válasz
marcus.fenix #156 üzenetére
Remélem megtalálod a hozzád illő asszonyt.
-
marcus.fenix
aktív tag
A külsőségek IS fontosak.
Hiába találod meg a lelki társad, hiába érzed magad eszméletlenül jól valakivel, ha reggel mikor meglátod megijedsz tőle.
Meg is mondtam a menyasszonynak hogy ha eltesznyül, akkor otthagyom, nem érdekel hány gyerek lesz, és hány éve leszünk házasok.
Ez még mindíg egyenesebb dolog mint amit itt csinálnak az emberek: megjátsszák a tökéletes házastársat, amúgy meg ott csalják a társukat ahol tudják.
Ugyanez fordítva is fennáll. Ha valahogy sikerülne egy gusztustalan meccsleső, sörhasú, büdöslábú f@szhuszárrá változnom az évek során, akkor ne kíméljen... -
Orsee81
csendes tag
Nos, valóban, minden nő életében eljön az a kor mikor legalább 1db magassarkú van a cipős szekrényében.
Én idén voltam 28, és eddig is hordtam magas sarkút, csizmát is, cipőt is de igyekeztem a kicsit vastagabb sarkú és nem nagyon magas (azaz kb. 6 centis) darabokat preferálni. Én abban is nőnek érzem magam és kényelmesek is! Az a pasi aki el várja a nőtől a tűsarkút az annyit is ér! Mióta a külsőségek a fontosak egy kapcsolatban?! na jó ebbe ne menjünk bele, mert egy másik topikot is kitennének.
Viszont idén egy esküvőre készültem és megláttam egy dögös kis fekete tűsarkú szandált, gyönyörű darab! Jól is mutatott és minden rendben volt az első 2 órában, aztán mikor nem volt a templomban hely és egy komplett misét kellett benne végigállnom aztán pedig nem aszfaltozott úton eljutni az étterembe, akkor pont az jutott eszembe, hogy ez pont csak alkalmi viselet, de másra nem igazán jó. Nem is értem azokat a lányokat akik télen is tűsarkú csizmát hordanak- hogy nem esnek hasra a jégen?!
Visszatérve az esküvőre vittem magammal csinos kis lapos balerinacipőt, hogy táncolni is tudjak
Ez van fiúk! Amikor annak van ideje (majdnem) minden nő tud csinosan öltözni, de ne várjátok tőlünk, hogy mindig olyanok legyünk mint a divatmagazinokban szereplők, ti sem vagytok olyanok. Mi - igazi nők- pedig sokkal jobbak vagyunk mint a magazinokban pózolók! Tudjátok miért? majd rájöttök! -
ToBeY
nagyúr
Tényleg szép egy nő magassarkúban,de eléggé tönkreteszi a lábat huzamosabb hordás után pl Victoria Beckham lába undorító Szóval én személy szerint egy szép ápolt női lábat többre tartok
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
commanDOS #151 üzenetére
Amellett jó alakú nők is tudnak ízléstelenül öltözködni, de gondolom van egy társadalmi réteg akiknek ez bejön. A világon sokan a "stílus" meg a "divat" csapdájába esnek, miközben pont azzal veszítik el saját stílusukat és egyéniségüket, hogy mások baromságát majmolják.
Eszerint nekem sosem volt "stílusom". Nem voltam sose rövidlábú, raver, rapper, emo, cowboy, rocker, stb.
Nem is voltam népszerű, de mindíg megtaláltam a hozzám hasonló stílusmentes embereket, akik azt nézik hogy milyen érték van "benned", nem pedig hogy milyen érték van "rajtad".
Ha valaki ratyi, akkor hiába van armani öltönyben, az ázsia centeres farmernadrágomban is jobban fogok mutatni nála.
-
commanDOS
senior tag
válasz
marcus.fenix #150 üzenetére
Na igen, aki meg trampli annak tök mindegy, hogy mit vesz fel. Egy átlagos, nem különösebben szép de nem is csúnya nőn sokat dob egy magassarkú ha fel is tud öltözni hozzá. Ettől még nem lesz több, csak adott esetben kívánatosabb. Viszont van olyan csaj, aki kifejezetten deszkás cipőben szexi
Kinek mi áll jól.. igaz ezt sokan nem tudják. Ha egyszerűen dagadt meg alaktalan akkor miért nem olyan cuccot vesz fel, ami az előnyeit hangsúlyozza nem pedig a hátrányait? Ha tudom, hogy akkora belem van,
mint homer simpsonnak, akkor nem hordok topot. Sok nőnek abszolút nincs önkritikája, aki meg jól néz ki az sosem elégedett magával... -
marcus.fenix
aktív tag
Nincs ennek jelentősége, mert amint az már ebből a százakárhány hsz-ből kiderült, a férfiaknak annyiféle az ízlésük hogy gyakorlatilag a magassarkúba bújtatott ápolt lábikótól, az ugró vaddisznót ábrázoló PAMA papucsból kifrodult sarokkal járkáló retkeskörmű patáig bármi bejöhet nekik.
Van egy "lény" a közelemben, (szándékosan nem nevezem nőnek mert az én szememben nem az) aki 23000.- forintért vett magának egy aranyszínű! konzerv tornacipőt, ehhez fölvesz az idomtalan testére (ami annyit mozog míg elmegy a hűtőig) egy fekete testhezállós farmert, és további fekete cuccokat és mindenféle csüngő lógó szir-sz@rt, befújja magát csillámporral, hogy valami a fején is világítson, ne csak a lábán, és úgy jár-kel, mintha ő lenne az istennő. És valószínűleg igaza is van, mert mindig van valami csávója, és a legutóbbi pár hét után el is jegyezte (ezt fel is rótta a menyasszonyom, aki szép is és okos is, mégis 5 évet kellett várnia a gyűrűre
).
-
keIdor
titán
Istenemre esküszöm ha ilyen elő fog fordulni, akkor abbahagyom.
De ha bő 70.000km alatt nem történt ilyen, akkor már ezután sem fog.
Budapesten is mikor araszolni köll semmi bajom a papuccsal, nem csúszik az le...
olyat kell venni, ami nem mozog annyira a lábadon, akkor nem csúszik az le.
Mezítláb különben szar, nekem az nem jön be. Gázpedál még elmegy a legtöbb autónál, de ha egy nagyot kellene taposni a fékbe ott lenne gáz.
-
Timyyy
őstag
A magassarkú nem egyenlő a tűsarkúval... a tűsarkú kényelmetlen, fájdalmas, egészségtelen, stb... így már nem is olyan szép... pláne annak a nőnek az arca nem szép, aki a barátja miatt mászkál ilyenben, mert neki csak az tetszik....
Az olyan magas sarkú, aminek a sarkának is van talpfelülete, nagyon is kényelmes tud lenni, én is ilyet hordok pl télen, és nem félek minden lépésnél, hogy jaj, vajon mikor fogok hanyatt esni... vagy éppen orra.
Az a férfi, aki ezek után is csak a tűsarkút viseli el, az hordja a saját lábán, a barátnőjét meg engedje el, had legyen egy normális pasija. -
Kantorpe
tag
Mondom en, mondom en, probalkozik a kiskakas.
16 evesen enis ugy gondoltam, hogy a kemeny 20 evevel ven hozzam a lany.
Ez kicsit ellenkezojere fordult azotaTenyleg, nekem meg halal kenyelmetlen, hogy 140 korul cammognak elottem, mikor a jarmuvem tudna 220 korul poroszkalni. Ez a dolog nem a kenyelemrol szol, hanem vannak dolgok amik kenyelmetlenek, de nem veletlen.
Lehetne vegtelensegig vitatkozni ezen, de nem erdemes. Szerintem. -
Geffry
aktív tag
Én spec a félcipőt is gyűlölöm. Érettségin is dorkót (ejtsd: tornacipő) vettem fel...
Addig ok, hogy egy picit, de tényleg csak icipicit meredekebb sarok egészséges anatómiailag, így női és ffi cipőknél is követendő szempont. De ezek a fúrótornyok...
Nem értem miért kéne 30centis sarokkal a föld fölött nyargalni azért hogy valaki elegáns legyen? Ha már ilyen mocsok liberális világban élünk akkor igenis legyen elfogadott az öltönyhöz a tornacipő, az estélyihez pedig valami egyszerű lapos mamusz.Keldor papa: távol áll tőlem az okoskodás, de azthiszem inkább csak amiatt nem nézik jó szemmel, mert ha beüt a krach, akkor lehet hogy félrecsúszik az ember lába benne amikor a féket kéne nyomni... persze ez ilyen extrém, ha nem abszurd példa, de a mi kis hazánkban kevesebbért is öltek már embert...
-
keIdor
titán
Tilos, de nekem semmi gondom se a kuplungal, se a másik két pedállal. Akinek nem megy a kuplung vegyen automatát...
Kantorpe: Aha azért büntessenek a papucsért, mert más béna benne, mi?
Most komolyan... kb. 70.000km-t vezettem le papucsban életemben kb. 3 nyár termése.
Azért büntessenek, mert nem szeretek nyáron zárt cipőben lenni?Ez is olyan Hungarian felfogás... akinek nem megy, ne vezessen úgy, aki meg tud, az meg had vezessen már úgy, ha neki úgy kényelmes...
-
Kantorpe
tag
Azt inkabb a lecsuszas miatt , nem kellemes, ha egy fekezes kozben leesel a pedalrol.
En nemtudok papucsban vezetni, a mert nem hordok, b kiprobaltam, inkabb mezitlab az megy, de cipoben szoktam vezetni.
Sajnos nem buntetnek a papucsert, kellene szerintem, inkabb mint a "gyors"hajtasert.
#131 ezt eddig is lattuk
, vald be blokkolnad
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
VoDaFoNe
aktív tag
najo. nekem ilyen cipő kell..
-
commanDOS
senior tag
Ha egy nő szexi akkor tornacipőben is az meg magassarkúban is, csak az utóbbira a legtöbb férfi jobban gerjed. Szerintem ha tudja a csaj, hogy hova mit kell felvenni és feleslegesen nem plázapicsáskodik akkor semmi gond nincs vele. Mondjuk a magassarkúban vezetés okán simán elvenném néhány nő jogsiját. Én se vezetek papucsban, nem mintha abban annyira vonzó lennék, de legalább itthon kényelmes
Amúgy meg adidas superstar, az a csajokon is vagány
-
válasz
WolfheartGR #1 üzenetére
egyetértek. én pl ki nem állhatom a magassarkút, szerintem semmi köze a nőiességhez. azt nem a cipő teszi, és ugyanúgy az tud lenni egy nő kicsi sarokkal, tornacipővel, és ahogy mondtad, strandpapuccsal is
-
Depression
veterán
Meg ne haragudj, de neked bejön a tornacipő miniszoknyával, meg az az a 'minek is nevezzem, férfi csizma' (EMO?), és ízlésficamot írsz a deszkás cipőre?
Epp Pesten járok, tegnap láttam az Arénában egy igaz, hogy férfi cipő, de akkor is) 40k-es tornacipőt, ami azért lehetett annyira drága, mert valakit azért fizettek, hogy hordja vagy 2 évig. Legalábbis azt a hatást keltette, mintha most szedték volna le egy hajléktalanról.Ha pedig egy nő nő akar lenni, akkor nőies cipőt vegyen fel, legyen az lapos, vagy magassarkú. Végtelen sok átmenet van köztük. Párom, mikor kényelmeset akar felvenni munkába, akkor 3-4 centis sarokkal ellátott csizmát vesz fel.
-
madarasz92
őstag
Érdekes egy cikk sok hasznos informácio van benne!
Kősszi hogy olvashattam! -
válasz
buherton #105 üzenetére
ezzel én is így vagyok.
Páromnak nincs sok magassarkúja, azok is inkább csak középmagasak, max 5-6 centi.
és inkább az alapján választ lábbelit, hogy az egész egyben mennyire tetszik Neki, illetve, hogy hány helyre meg mihez tudja azt felvenni.férfiszemmel: engem pl pont nagyon hidegen hagy a magassarkú. egy szép csizmát előbb tartok szexisnek és nőiesnek
-
bogarfx
aktív tag
Igaz igaz
De mondjuk szerintem a cipő az egyik legfontosabb ruhadarab vagy mi. Ezt hordja az ember a legtöbbet. Mondjuk meg őszintén : meglehet hogy a férfiak is cipőmániások
(Talán én is az vok
ááá nem
)Legyen az deszkás, acélbetkós Martens vagy csizma mindenkinek megvan az a stilúsú cipő amit szeret.
Amúgy meg érdekes olvasni ki milyen fajta cipőt visel, melyik kényelmes, melyik tartós stb -
Zolás
addikt
Azért egy magassarkúról szóló témában amiben többségében nőket várna az ember elég sok pasi dicséri a deszkás cipőjét
-
bogarfx
aktív tag
LOL nekem pont ilyen No skoolom van
@No-kia a DC-nek mennyire strapabiró a talpa. Haveromnak van Rob Dyrdek de annak nagyon puha a talpa az nekem 3 honapig tartana max. Gondolom neked akkor Court Graffik van vagy Court Graffik SE. Annak vastagabb a talpa de erős is vagy olyan puha mint a Dyrdek
Amúgy nekem még van egy Adio Legend csukám. Ez mondjuk kényelmesebb mint a Vans és talán a talpa is strapabiróbb.
Én most ezt néztem ki mivel még nincs fehér bőr cipőm.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tűsarok? Telitalp? 15cm?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest