- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Marpedig ha a Valve tenyleg komolyan gondolja az lenne az egyetlen peldamutato/eloremutato lepes amit irsz
Legalabb ilyen hordereju rugas kene a dolognak, vagy egy Doom4
Ha lenne egy SteamLinux(TM) distro a SteamBox-ukon amin egybol a Steam felulete fogad es a login keprnyo elve a steam loginja es annyi dolga lenne a usernek mint az install/play nyomkodasa akkor van eselyuk.
Ezt a disztrot/Box-ot elobb felkene mutatni es hazalni vele a szoftverfejlesztoknel, hogy igy es igy tudjatok konnyen es gyorsan a Steamlinux-ra kiadni/optimalizalni a jatekotokat. (tuti a hatterben ezen dolgoznak mar egy ideje)
Egyaltalan nem lehetetlen fix hardver/fix custom linux build. (aminek a beta valtozata mar most is megvan nekik, csak Gabe azon dolgozik, hogy tobb cimmel tudjon megjelenni.)
Van sikere, par evvel ezelott nem gondoltam volna, hogy egy Metro szintu jatekot kiadnak linuxra, pedig anno a Quake-ek jol mutattak, hogy bizony az OpenGL nem holmi gyerekjatek.
Egyszoval, mint olyan, hogy "a linux" legyen a PC-s jatek jovoje kizart, viszont azt nem tartom kizartnak (mivel az MS penzugyileg is inkabb az Xboxban erdekelt), hogy egy linux alapu fix disztrib/hardver sikereket erhet el.
Kerdes leginkabb van-e valojaban az Xbox, PS, Nintendo, Win-es PC, Android, IOS mellett meg elegendo piaci res/fizetokepes kereslet egy masik jatekplatformra.
-
joysefke
veterán
Régebben én olyan elvetemült voltam, hogy még ki is szedtem a fölös billentyűket
Van klaviatúra amelyiken jobb oldalt van a (vagy ott is van) win billentyű. Na az HC gamer kompatibilis
Szvsz a Win7 ben annyira jó a start menüs search, annyira sokat használom, hogy ráált a kezem, hogy a start menüt billenytűvel nyitom fel egér helyett.
Másrészt szerintem a legtöbb játék tiltja a Win billentyűt.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szemüveges topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest