- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Rickazoid #179 üzenetére
Nekem az tetszett a Linuxban, hogy feltelepítettem és kész.... nem kellett drivereket telepítgetni, alapszintű programok egyből kéznél voltak, ami egy hétköznap felhasználó igényeinek szerintem bőven elég. (nekem)
Gondolom, hogy játékok is menjenek Linuxon, ehhez már azért mélyebben "meg kell variálni" az op. rendszert. (sajnos nekem kínaiak a szakkifejezések főleg Linux fronton - én is beidegződött alapokon win. felhasználó vagyok)
Jelenleg az én logikám szerint azért nem éri meg Linux, plusz valami kis(ebb) erőforrást igénylő gép piacra dobása játékok számára, mert akkro mi lesz a "giga"Wattokat zabáló, zsugorodó dVGA piaccal? Abból még ki lehet facsarni egy-két dollár milliót.
De ha előjönnek a konzolhoz hasonló pc-k, akkor már lehet alapja a Linuxos gépnek, nem?
Android akkor a szememben hasonló, mint anno a DOS-Windows felállás..... Ha jól emlékszem akkor az első néhány windows nem is működött volna DOS nélkül.
A Google terve is ez lenne az Androiddal?
Bocsánat, ha sok a badarság......
Új hozzászólás Aktív témák
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest