Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
mefistofeles #125 üzenetére
na, és mi volt a angy különbség aközött a 20-25 között?
kötözködést félretéve, én OpenSuSe-n nőttem fel, az első saját karbantartású gépemen Ubi volt, aztán lett Debian, volt egy darabig Arch a laptopomon de hamar elegem lett belőle, volt Gentoo meg LFS de azok inkább csak ilyen kísérleti dolgok... rá kellett jönnöm hogy nem sokat adott az életemhez hogy végigzongorázok X darab disztrón amik igazából belülről elég hasonlók. Megbékéltem a Debian és Alpine párossal. Alpine ha valami nem túl extra dolgot kell stabilan csinálnia (egyszerűbb szerverek, networking, portable systems, etc...) Debian ha valami miatt szét kell berhelni 3rd party cuccokkal és elvárod hogy tűrje a dolgot. (desktop, egyéb szerverek)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Utánanéztem, hogy mostanság mennyiből lehet összerakni hazánkban a legminimalistább új PC konfigurációt.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Linux haladóknak
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest