- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Aki csukott szemmel jár annak persze ez jön le az egészből.
Nem megoldás letiltani a járatokat, bezárni az embereket had pusztuljanak meg, és hibáztatni egy piacot, amit kényszerből működtetnek... Ok okozat. Valamiért csak volt kereslete annak a piacnak.Ami szerintem megoldást jelentene, az az egészségügy fejlesztése, a vitaminok fontossága, a megelőzés,(szűrés) a felkészülés, és nem úgy mint ahogy mi szoktunk a télre, csak hóra nem számítunk
A zöldségek, és gyümölcsök alacsonyabb százalékos adója, a mű kaják betiltása, nem a meki, meg a kínais, hanem amit a polcokon találunk néha a boltokban a sok műanyag.
A betegségek !gyógyítása!, és nem csak a tünetmentesítése...
De ez nem 1-2 nap, nem egy hét, a vírussal mit lehet csinálni? Nem tudom, nem vagyok orvos.
Annyit tudok, hogy amikor körülöttem gethesek, nekem sosincs bajom. Lehet mert kóla és chips helyett gyümölcsözök, vitaminozok, és mozgok. ami azért megint nem kevés befektetés, de még mindig olcsóbb mint 1-2 hét betegség.
Wuhan-ban ha a bele lóg valakinek is be megy dolgozni, ha már valaki nézett erről, vagy olvasott, akkor tudja, hogy ott munkaközéppont van. és itt is érvényes az a szellem, hogy a "Kilógó szeget be kell verni"
így nem nehéz elfertőzni az egész környéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Quadro FX 570 eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest