Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"De megmondom őszintén, nem érzem magam rossznak csak azért, mert milliókat mészároltam le a virtuális valóságban. Ráadásul, én mindíg viszek moralitást a játékokba. Máramelyikbe lehet. Nem egy szerepjátékot kezdtem el úgy, hogy én most köcsög leszek (evil alignment) aztán mégsem tudtam az lenni."
Nem teljesen erről volt szó. Épp az volt a gondom, hogy elvesztettem a játékban a tudatot, hogy csak egy játék. És elképzeltem / ráeszméltem, hogy ba****ameg ez a valóságban is így történik. Hogy megtörtént már ilyen. Egyszerűen elképesztő. A túlélésért persze, igen, de ott csak a játékélmény volt a cél. Hát, meg is volt az élmény.
És nekem meg sz.tem az emberek nagyrészének se volt hasonló élménye a valóságban. Mi vagyunk talán a 2. generáció magyar o.-on akik nem voltak már részesei semmilyen háborúnak közelről. Így azt látni, és belegondolni, hogy a valóságban is így mészárolnak embereket, olyanokat is mint én, vagy te vagy akárki, úgy, mintha vágóhídon lennének....áh kész... A mai napig emlékszem az érzésre ill. töredékére, amit akkor éreztem.
Volt már olyan, hogy halálra ijesztett egy játék és kiléptem kifújni magam, de ilyen, amikor egy ilyen ok miatt egyből kilépjek még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest