Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekemis lenne egy kérdésem, bár nem a h.264-hez tartozik, de inkább megkérdezem itt, remélve hoyg gyorsabb segítséget kapok. szóval adott egy Sony miniDV kamera, pontosabban az erről származó nyers DV anyag (Nero Vision 4el rögzített), a probléma hogy ez PAL interlaced szabványú, vagyis gépen nézve látszik a váltottsorosság (csíkos kép), TV-n nézve persze nem (1080p-s Samsung full HDTV, közvetlen a kameráról nézve)), virtualdubban rátoltam egy deinterlace szűrót, ettől megszűnt a csík, viszont kissé elmosta a képet, és mintha lassabb lenne a mozgás. (Xviddel codeccel 4megbit, és eredeti 720x576felbontás) kérdésem. lehetséges valahogy elkerülni a szűrő alkalmazását? vagyis interlaced ből közvetlenül progresszívba lehet alakítani mozgóképet? viszont érdekes, hogy virtualdubbal a nyers csíkos DV-t konvertáltam tömörítetlen aviba (uncompressed RGB-24), ekkor megszűnt a csíkozódás, és nem vettem észre az említett elmosódás effektet sem. érdekes, hogy Barátnőm csinált videot (szintén hasonló miniDV kamerával), de Neki nem jelentkezett az interlaced hátulütője, igaz, Pinnacle Studio Plus (asszem 11es verzió) val rögzítette az anyagot, és a konvertálás is ezzel történt DVD-be. lehet hogy csak a nero hibája az egész csíkosság? bocsi ha láma kérdés, és tudom, van erre szakosodott topik, de légyszí segítsetek, látom vágjátok a témát. előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Flint 2 OFF topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi