- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Oké, de a guglinak az a nagy lé, hogy az ő szerverén futtatsz mindent és ott tárolod a doksijaidat, mert azt akkor ők el tudják olvasni. Ha vállalati szerveren futtatod a szervert, ahhoz nekik kuss van, tehát elvégzik a munkát, benyelik a költséget, de az, ami miatt csinálnák, nem érkezik meg a guglihoz.
Ezért nem hiszek abban, hogy a gugli kiadna mindent, ami ehhez a cucchoz kell. A linuxosokat meg nem érdekli, mit írsz a vi-ba, ezért nem számít nekik, hogy hol fut a cuccod.
-
bambano
titán
Nem hiszek abban, hogy a guglit átnevezik terézanyu egyéni vállalkozónak. Vagyis nem hiszek abban, hogy amit csinálnak, azt nem pénzért csinálják. Mostani vagy későbbi pénzért.
Az a lehetőség, hogy kiadják a szerveroldali cuccot, azzal járna, hogy lemondanak az információmonopóliumukról. Szerintem ez az utolsó, amit meg fognak tenni.
#40: meglehet, nálam ez alapértelmezett
#45: gyakorlatilag egy email szolgáltatás sem cloud a cloud eredeti értelmében. Akkor lenne pl. cloud, ha bemennél a www.freemail.hu-ra és ott látnád a gmail-es leveleződet.
#46: a vékonyklienst (mert a cloud erre hajaz leginkább, csak a szerveroldala más), már feltalálták, beharangozták és bebukták vagy 3x. Ebből szerintem ki lehet találni a cloudra vonatkozó jóslatomat...
#49: sok érv: microsoftnak nincs már más módja a bevétel növelésére. guglinak dettó. a többi érv?
-
bambano
titán
válasz
Csakénvagyok #38 üzenetére
Nem tűnsz túl tájékozottnak nagyvállalati linux ügyben...
-
bambano
titán
Én ezt úgy értelmezem, hogy a gogle os fut a netbookon, van mögötte egy kiszolgáló infrastuktúra, amit meg a gugli futtat a saját szerverfarmjain. Az első open source, mivel nagyrészt linux, a második meg closed.
Ha félreértettem valamit, akkor bocs.
Szerk: és arról beszélünk, hogy a szerveroldalt rakja fel egy vállalat magának...
-
bambano
titán
válasz
attila9988 #14 üzenetére
Sokan azt hiszik a linuxról, hogy bonyolult. Sokan azt hiszik a linuxról, hogy nincs hozzá driver, nem kompatibilis, nincs hozzá alkalmazás, és jajj mi lesz velem, ha mégiscsak meglátok egy gnome-ot, biztos éjjel ágyba fogok vizelni...
Hétvégén találkoztam egy-két olyan emberrel, akik *tényleg* átlag usernek tekinthetők. A linuxról nagyjából 15 évvel ezelőtti infójuk van.
Ha ezt a google ki tudja verni a fejekből, hogy az ő cucca milyen egyszerű és frankó, akkor jobban fog ez terjedni, mint egy átlag linux kiadás.
A magam részéről ennek nem örülnék nagyon, de az esélyei jobbak, mint bármi másnak.
-
bambano
titán
A tapasztalat az, hogy egy olyan rendszert, aminek a megtörése sokkal bonyolultabb, mint egy másiké, nem törnek meg, mert másikat olcsóbb.
Ne mindig csak az 1%-kal jöjjünk, azt is nézni kell, hogy melyik mekkora erőfeszítés.
#19: És miért nem használsz egy majdnem pont ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest