Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tuco Ramirez #112 üzenetére
Ezt olvastam arról a progiról: Több processzoros rendszerben lehet megadni, hogy a futó alkalmazások melyik processzort használják.
Azaz gondolom az első magot használja az oprendszer és az le van terhelve. A másik mag meg üresjáratban van és akkor azt be tudod állítani a játéknak. Bár nem ismerem a progit, csak tippeltem.
-
Zsocó
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #102 üzenetére
CPU-Control progit próbáld meg, szét lehet vele osztani több magra a terhelést. Nekem anno a Stalker-nél bejött, az 1 magot használ. Nekem 50-80% között volt a gyorsulás fps-ben vele és mentek azok a CPU magok amiket beállítottam, (alap esetben 1 mag).
-
joysefke
veterán
válasz
Tuco Ramirez #102 üzenetére
Igen, így van, és a G850-i5 3550 váltás nálam nagyon komoly javulást hozott, de voltak csaták, ahol még ivy i5-el sem volt az igazi. írtam is, hogy más okból (nem az elégtelen magszám miatt) nem volt jó a Pentium SC2-höz. Azt ne felejtsük el, hogy a 3550 órajele max turbóval egy magon 3,7GHz, ez állt szembe a G850 2,9GHz-ével és akkor arról még nem is beszéltem, hogy C2C is gyorsabb 10-15%-al az ivy (3550) mint a sandy (G850). Tehát ja egy Sandy i3 még SC2-ben is elvérzik egy i5-el szemben, de itt nem a kevés mag, hanem az alacsony freki miatt.
-
joysefke
veterán
válasz
Tuco Ramirez #100 üzenetére
Bár más okból, de az SC2-höz sem elég a G850 (és nyilván a G860 sem) /alacsony az órajelük/. Kegyetlenül szaggatnak a kicsit is nagyobb csaták vele. Az i5 javított a helyzeten, de teljesen nem oldotta meg.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
Tuco Ramirez #93 üzenetére
Ez még a multiplayer játékok többségére is áll.
Kivéve a Batllefield 3/4-et, kivéve a FC3 meg Crysis multiját, meg kivéve mindenféle nagyobb étkű MMO-t.
Én azt mondom, ha valaki 30-50E forintért vesz magának VGA-t (ami ugye a Te példád volt), akkor nem ördögtől való a gondolat, hogy ilyesmi multikkal is akar értelmesen játszani.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
Tuco Ramirez #91 üzenetére
Egy vékony hardcore réteg kivételével a PC játékosok többsége 30-50k körüli VGA-ban gondolkodik egy új gép vásárlásánál, emellé pedig az esetek többségében bőven jó egy i3-as proci is
Már vagy ötször le lett írva a topikban, hogy ez így nem igaz. Akkor lenne igaz, ha kikötnéd, hogy az illető 30-50E forintból vesz VGA-t ÉS hanyagolja az erőforrásigényesebb multiplayer játékokat, vagypedig nem hanyagolja őket, de megelégszik a zsákmányállat szerepével. Nos ez így számomra nem életszerű.
Nézd meg a linkelt oldalt, mit tud produkálni az i3 egy éhesebb játékban:
http://logout.hu/cikk/fx-8350/bovites.html
A FC3 szekcióban pl látszik, hogy nem is az alacsony FPS-el van baj, hanem, hogy be-beszaggat. (A pentium persze még tragikusabb, de annak mentségére legyen mondva, hogy annyiba is kerül)
J. -
thomasa
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #58 üzenetére
Ott a pont. Ha lesz alkalmam kipróbálom a különbséget.
A cikk kifogástalan, részletes, és sok mindenre kiterjed. -
thomasa
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #53 üzenetére
Konkrétabban? Hol veszem észre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest